Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 12 Nov 2019, 09:34

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic  [ 354 topics ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No new posts Poll: Moving source code to GitHub from SVN

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3, 4, 5 ]

itsrachelfish

45

1219098

25 Dec 2018, 06:53

abox88 View the latest post

No new posts Attention!!! 3rd party distributions with KeyLoggers

kLabMouse

3

487779

27 Dec 2014, 19:28

dombol View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. PROBLEM? READ FAQ FIRST! (or your post would be trashed)

Technology

1

547773

16 May 2012, 04:00

andy12345 View the latest post

No new posts READ ME: Global Forum Rules (Eng + 한국 + Esp + pt-BR)

Bibian

7

745538

02 Jun 2013, 12:31

Raider View the latest post

Topics
No new posts Console command "exp reset" doesn't reset "Died".

milktanks

1

2257

04 Oct 2013, 02:27

hemagx View the latest post

No new posts Attempt to STORE non Actor reference to the hash of actors

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

Dark Airnel

11

6100

18 Jun 2013, 11:14

Dark Airnel View the latest post

No new posts 2.0.7 | BUG: move(0, 0) / move(undef, undef)

the_playbook

2

2682

12 May 2013, 06:40

EternalHarvest View the latest post

No new posts Q about squelchDomains

-haseo-

3

3792

23 Apr 2013, 05:25

iMikeLance View the latest post

No new posts bug in src/Task/TalkNPC.pm

sofax222

1

2490

05 Apr 2013, 22:44

Kaspy View the latest post

No new posts no inventory information SVN r8349

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3, 4 ]

ptcarino

31

14768

05 Apr 2013, 22:42

Kaspy View the latest post

No new posts How to configure reconnect time

-haseo-

4

5873

19 Mar 2013, 14:52

iMikeLance View the latest post

No new posts Openkore disconnect when send PM

TormenT

7

3602

19 Mar 2013, 14:36

iMikeLance View the latest post

No new posts Attachment(s) rev7254 | Not able to connect using Poseidon, bRO | 2.0.7

Mushroom

4

4786

19 Mar 2013, 14:31

iMikeLance View the latest post

No new posts Can't call method "unequip" on...

milktanks

5

3135

07 Nov 2012, 05:33

EternalHarvest View the latest post

No new posts Logging in different map O.o

gustavoavancini

1

2161

26 Aug 2012, 01:05

Kaspy View the latest post

No new posts R8077 Version 2.1: Packet Parser: Unkown switch: 08C8 spamed

[ Go to pageGo to page: 1 ... 4, 5, 6 ]

SolumPravus

53

19371

11 Aug 2012, 11:47

avesasuke View the latest post

No new posts r8845 bus-server.pl spawned THOUSANDS of times.

ChrstphrR

3

3460

01 Apr 2014, 01:47

4epT View the latest post

No new posts Homuculus Auto-Feed Bug,Openkore -7931 Rev-

lundrinho

9

4285

03 Jan 2014, 18:04

kLabMouse View the latest post

No new posts Cannot run perl openkore.pl

chro90

2

2610

24 Jul 2013, 13:45

chro90 View the latest post

No new posts Mystical Amplification problem (I think)

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

punkiey

14

12464

16 Jul 2013, 10:39

EternalHarvest View the latest post

No new posts [Solved] Bug with wxstart ! // undefined Sakexe_0::makeCoord

Percy

1

2009

19 Jun 2013, 13:08

Percy View the latest post

No new posts Help please... About openkore in my laptop...

rencecute

4

2160

29 Apr 2013, 00:26

rencecute View the latest post

Moved topic Moved: r8485 and up: Kore hangs on Character Select on iRO

ChrstphrR

4

2841

15 May 2013, 18:46

EternalHarvest View the latest post

No new posts r84-r85 Version connection problems

zmax

3

2402

17 Apr 2013, 20:58

zmax View the latest post

No new posts No valid skill indentifier specified (afterSkill)

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

j0wjen

18

9295

19 Mar 2013, 19:58

jwrrubi View the latest post

No new posts inventory_item_removed packet error in twRO

kokal

4

2617

16 Mar 2013, 23:12

kokal View the latest post

No new posts Problem with latest SVN

kay

5

2891

14 Feb 2013, 10:22

kay View the latest post

No new posts Portals for Shadow Workshop (iRO Chaos Server)

pl4y8oy

1

2111

12 Jan 2013, 14:24

Kaspy View the latest post

No new posts storage "<item>" and @storamount (item) not working

kaoru

1

2112

27 Nov 2012, 23:20

kaoru View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 354 topics ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


New posts New posts    No new posts No new posts    Announce Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group