Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 21 Jun 2018, 04:32

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic  [ 354 topics ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No new posts Poll: Moving source code to GitHub from SVN

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3, 4, 5 ]

itsrachelfish

44

745292

06 Jan 2018, 02:13

itsrachelfish View the latest post

No new posts Attention!!! 3rd party distributions with KeyLoggers

kLabMouse

3

349562

27 Dec 2014, 19:28

dombol View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. PROBLEM? READ FAQ FIRST! (or your post would be trashed)

Technology

1

406354

16 May 2012, 04:00

andy12345 View the latest post

No new posts READ ME: Global Forum Rules (Eng + 한국 + Esp + pt-BR)

Bibian

7

565999

02 Jun 2013, 12:31

Raider View the latest post

Topics
No new posts Console command "exp reset" doesn't reset "Died".

milktanks

1

1810

04 Oct 2013, 02:27

hemagx View the latest post

No new posts Attempt to STORE non Actor reference to the hash of actors

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

Dark Airnel

11

4836

18 Jun 2013, 11:14

Dark Airnel View the latest post

No new posts 2.0.7 | BUG: move(0, 0) / move(undef, undef)

the_playbook

2

2264

12 May 2013, 06:40

EternalHarvest View the latest post

No new posts Q about squelchDomains

-haseo-

3

3237

23 Apr 2013, 05:25

iMikeLance View the latest post

No new posts bug in src/Task/TalkNPC.pm

sofax222

1

2170

05 Apr 2013, 22:44

Kaspy View the latest post

No new posts no inventory information SVN r8349

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3, 4 ]

ptcarino

31

12279

05 Apr 2013, 22:42

Kaspy View the latest post

No new posts How to configure reconnect time

-haseo-

4

5005

19 Mar 2013, 14:52

iMikeLance View the latest post

No new posts Openkore disconnect when send PM

TormenT

7

2928

19 Mar 2013, 14:36

iMikeLance View the latest post

No new posts Attachment(s) rev7254 | Not able to connect using Poseidon, bRO | 2.0.7

Mushroom

4

4191

19 Mar 2013, 14:31

iMikeLance View the latest post

No new posts Can't call method "unequip" on...

milktanks

5

2593

07 Nov 2012, 05:33

EternalHarvest View the latest post

No new posts Logging in different map O.o

gustavoavancini

1

1787

26 Aug 2012, 01:05

Kaspy View the latest post

No new posts R8077 Version 2.1: Packet Parser: Unkown switch: 08C8 spamed

[ Go to pageGo to page: 1 ... 4, 5, 6 ]

SolumPravus

53

16296

11 Aug 2012, 11:47

avesasuke View the latest post

No new posts r8845 bus-server.pl spawned THOUSANDS of times.

ChrstphrR

3

2708

01 Apr 2014, 01:47

4epT View the latest post

No new posts Homuculus Auto-Feed Bug,Openkore -7931 Rev-

lundrinho

9

3503

03 Jan 2014, 18:04

kLabMouse View the latest post

No new posts Cannot run perl openkore.pl

chro90

2

2085

24 Jul 2013, 13:45

chro90 View the latest post

No new posts Mystical Amplification problem (I think)

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

punkiey

14

11105

16 Jul 2013, 10:39

EternalHarvest View the latest post

No new posts [Solved] Bug with wxstart ! // undefined Sakexe_0::makeCoord

Percy

1

1594

19 Jun 2013, 13:08

Percy View the latest post

No new posts Help please... About openkore in my laptop...

rencecute

4

1626

29 Apr 2013, 00:26

rencecute View the latest post

Moved topic Moved: r8485 and up: Kore hangs on Character Select on iRO

ChrstphrR

4

2268

15 May 2013, 18:46

EternalHarvest View the latest post

No new posts r84-r85 Version connection problems

zmax

3

1979

17 Apr 2013, 20:58

zmax View the latest post

No new posts No valid skill indentifier specified (afterSkill)

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

j0wjen

18

7594

19 Mar 2013, 19:58

jwrrubi View the latest post

No new posts inventory_item_removed packet error in twRO

kokal

4

2067

16 Mar 2013, 23:12

kokal View the latest post

No new posts Problem with latest SVN

kay

5

2283

14 Feb 2013, 10:22

kay View the latest post

No new posts Portals for Shadow Workshop (iRO Chaos Server)

pl4y8oy

1

1709

12 Jan 2013, 14:24

Kaspy View the latest post

No new posts storage "<item>" and @storamount (item) not working

kaoru

1

1775

27 Nov 2012, 23:20

kaoru View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 354 topics ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


New posts New posts    No new posts No new posts    Announce Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group