Openkore.com
http://forums.openkore.com/

console /<text>/
http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=10&t=17164
Page 1 of 2

Author:  -haseo- [ 27 Apr 2012, 12:23 ]
Post subject:  console /<text>/

Hello,

I want to enchant armors for DEX+3, so I wrote an automacro that keeps enchanting my armors until I get a DEX one. Unfortunaly you can't use "+" in console /<text>/ so this doesn't work:

Code:
automacro stopit {
   console /DEX+3/ # <- doesn't work because of the +
   console /"DEX"/ # <- not working either, because of the ""
   console /DEX/ # <- working, but triggers +1 and +2 enchants too
   call stop_enchanting
}


So far only /DEX/ works, but this way I will stop enchanting on +1 and +2 armors too (cause it will result in DEX+1 and DEX+2 shown in the console) :(.

Is there any way how I can search for DEX+3 in the console, or is there any way of wildcard character? Like DEX*3 (<- tried and not working, client will crash because * isn't allowed in the statement).

Is it possible to change the charset what's printed in the console? Then I just change the + character so something else...

Author:  -haseo- [ 27 Apr 2012, 15:54 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

solved.

Code:
automacro tripple {
   console /DEX\+3/
   call stopit
}

Author:  headlesscarmen [ 07 Dec 2018, 01:18 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

-haseo- wrote:
Hello,

I want to enchant armors for DEX+3, so I wrote an automacro that keeps enchanting my armors until I get a DEX one. Unfortunaly you can't use "+" in console /<text>/ so this doesn't work:

Code:
automacro stopit {
   console /DEX+3/ # <- doesn't work because of the +
   console /"DEX"/ # <- not working either, because of the ""
   console /DEX/ # <- working, but triggers +1 and +2 enchants too
   call stop_enchanting
}


So far only /DEX/ works, but this way I will stop enchanting on +1 and +2 armors too (cause it will result in DEX+1 and DEX+2 shown in the console) :(.

Is there any way how I can search for DEX+3 in the console, or is there any way of wildcard character? Like DEX*3 (<- tried and not working, client will crash because * isn't allowed in the statement).

Is it possible to change the charset what's printed in the console? Then I just change the + character so something else...


hi do u mind sharing the macros u have done? do u have the set up where openkore will automatically detect only dex enchancement?

Author:  fadreus [ 07 Dec 2018, 02:45 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

His macro prolly just run by default until the screen print dex; which mean the gear enchanted with dex and then stop the running macro.
Pretty simple.

Author:  headlesscarmen [ 09 Dec 2018, 00:24 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

fadreus wrote:
His macro prolly just run by default until the screen print dex; which mean the gear enchanted with dex and then stop the running macro.
Pretty simple.


hi again,
i tried this code
Code:
automacro dex {
   console /DEX\+3/
   call stopeenc
}

macro stopeenc {
  do ai manual
  pause 1
  do c @storage
  pause 1
  do storage add Diabolus Armor [DEX+3] [1]
  pause 1
  do storage close
  do ai on
  call equipnow1
}




however the automacro doesnt trigger when THERE IS an armor with DEX+3 enhancement. Do i need to include the armor full name into "/DEX\+3/ ?
armor in use is Diabolus Armor [1].

Author:  fadreus [ 09 Dec 2018, 01:43 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

console /DEX\+3/ only triggered when the screen printed this, not to check item in inventory.
He prolly have extra macro to make sure this is printed like doing equipAuto so it would appear on console or listing item to check bla bla bla.
It is wise to take everything on the internet as a reference & try not to copy them literally.

For you case, simply use like this

macros.txt
Code:
automacro  dex {
   inventory "Diabolus Armor [DEX+3] [1]" > 0
   run-once 1
   call {
      <what you wanna do>
      release all
   }
}


Check out the wiki for macro and eventMacro.
There are plenty conditions can be used as trigger. ;)

Author:  headlesscarmen [ 09 Dec 2018, 02:19 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

fadreus wrote:
console /DEX\+3/ only triggered when the screen printed this, not to check item in inventory.
He prolly have extra macro to make sure this is printed like doing equipAuto so it would appear on console or listing item to check bla bla bla.
It is wise to take everything on the internet as a reference & try not to copy them literally.

For you case, simply use like this

macros.txt
Code:
automacro  dex {
   inventory "Diabolus Armor [DEX+3] [1]" > 0
   run-once 1
   call {
      <what you wanna do>
      release all
   }
}


Check out the wiki for macro and eventMacro.
There are plenty conditions can be used as trigger. ;)


funny thing is when i manually transferred enchanted armor into storage the automacro triggered :lol:
it just wont trigger when the npc finished enchanting.

anyway thanks for the tips im gonna reverse engineering the shit out of it.

Author:  fadreus [ 09 Dec 2018, 03:25 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

headlesscarmen wrote:
funny thing is when i manually transferred enchanted armor into storage the automacro triggered


Read the console condition again.

Author:  headlesscarmen [ 11 Dec 2018, 05:43 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

is there a way to lump all the stat enchanted armor in one block?

Code:
automacro ItemAddedtoCart {
    inventory "Diabolus Armor [1]" > 1
    exclusive 1
    call {
        do doridori
        do cart add Diabolus Armor [1]
}
}


so above automacro will trigger when there is more than one Diabolus Armor [1] in the inventory. Lets say if i have e Diabolus Armor [LUK+1] [1], Diabolus Armor [DEX+1] [1] , Diabolus Armor [VIT+2] [1] in the inventory and needed to put em in the cart, so i have to make each ENCHANTED armor their own automacro?

Author:  fadreus [ 11 Dec 2018, 08:56 ]
Post subject:  Re: console /<text>/

headlesscarmen wrote:
is there a way to lump all the stat enchanted armor in one block?


AFAIK, there might be a way; using eval <regexp> for example.
But it just gonna be an extra work for the same thing.
Simply duplicate your automacro much easier.

Page 1 of 2 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/