Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 13 Dec 2017, 07:11

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Author Message
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 02 Oct 2017, 05:48 
Offline
Human
Human

Joined: 26 Sep 2017, 10:52
Posts: 27
mnatural wrote:
Are you referring to my issue? if so, No still not working.


Dumbo, i can see it from your post that you are not using latest OK or youve just messed your default configuration. It works perfectly for re:start. If you play somewhere else, get out to the proper section.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 16 Nov 2017, 05:29 
Offline
Noob
Noob

Joined: 16 Nov 2017, 05:19
Posts: 2
I'm extremely noob with this openkore and bot, been gone for so long. Can I ask how should I fix this?

https://imgur.com/a/HJMxX
*explanation*

I downloaded openkore from github, i hated how config and server's format as they are not properly organized. So i had to look for config samples just to replace them with nicer one.. and if anyone of you can share their config right now, please do (remember to remove your username and password) all I want is to fix the format of my config at the moment.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group