Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 24 Sep 2019, 04:42

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
Author Message
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 15 Aug 2017, 02:59 
Offline
Noob
Noob

Joined: 04 Aug 2017, 03:34
Posts: 5
kindly help me i can't connect please :(



is there a new IP Address and Recvpackets?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 15 Aug 2017, 13:34 
Offline
Noob
Noob

Joined: 15 Aug 2017, 13:18
Posts: 1
Guys! I have a problem with my BOT, because when he dies he can not get back to the map on xmas_dun, I looked here and I did not find any alternative, could anyone help me?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 15 Aug 2017, 20:11 
Offline
Developers
Developers

Joined: 01 Nov 2008, 15:31
Posts: 361
is latest github openkore not working?

_________________
Please use pin function for uploading your file contents!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 18 Aug 2017, 03:54 
Offline
Noob
Noob

Joined: 09 Jul 2017, 22:17
Posts: 2
Hi guys, I just wanna ask if it's normal when acolyte/priest slave to always lost his target master? It always happens whenever I run both of my bots and it always seems like my support slaves gets behind from my main char


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 18 Aug 2017, 23:01 
Offline
Noob
Noob

Joined: 18 Aug 2017, 22:00
Posts: 12
The anti bot system they placed is working after the maintenance done August 19, 2017.

Any solutions for this?

Tried changing the IP but that didn't work.

If you keep the IP at 33 it still connects up until the character selection and disconnects at the map.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 19 Aug 2017, 13:12 
Offline
Noob
Noob

Joined: 19 Aug 2017, 12:51
Posts: 10
fritzjerald wrote:
Hi guys, I just wanna ask if it's normal when acolyte/priest slave to always lost his target master? It always happens whenever I run both of my bots and it always seems like my support slaves gets behind from my main char


yes, thats normal.
if you want you can set your supports followBot to 1 so they they will pm their master when they get left behind.

for the slave = in config.txt > make "followBot 1"
for the master = in overallAuth.txt > put your supports names in (case sensitive)
*overallAuth.txt is empty by defult. you dont have to put anything else aside from the authorized characters names. it looks awkward, yes, but it works.

what will happen is that when the slave lost their master, they will pm the master their coordinates and the master will move to that location.

there are pros and cons for this and its up for you to observe.
but basically it will make the hitter more protected but in exchange, it will make them a little less mobile.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 19 Aug 2017, 13:27 
Offline
Noob
Noob

Joined: 19 Aug 2017, 12:51
Posts: 10
NoGoodness wrote:
The anti bot system they placed is working after the maintenance done August 19, 2017.

Any solutions for this?

Tried changing the IP but that didn't work.

If you keep the IP at 33 it still connects up until the character selection and disconnects at the map.


me and my cousin have also been working on this the whole day.
its been trial and error, no luck so far. pls help.
the only information we confirmed is the server identifies that there is a 3rd party program being used. and once logged in, it automatically gets disconnected.


Attachments:
File comment: *i downloaded the latest openkore with update about 6 hours ago, that made the kore able to log in. however it gets disconnected after few seconds.
aw.png
aw.png [ 16.69 KiB | Viewed 4557 times ]
File comment: and then this is what the unknown reason (18) means. so i would highly recommend that if you are on the trial and error process aswell, dont use your main account. cheers!
bummer.png
bummer.png [ 54.33 KiB | Viewed 4557 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 01 Oct 2017, 10:45 
Offline
Noob
Noob

Joined: 01 Oct 2017, 10:32
Posts: 5
Hi Guys,

Can you anyone help me. I encountered this error "Packet Tokenizer: Unknown switch: 0AE0" when i run the bot. this is the first i run it. maybe i missed something.

Connecting to Account Server...
Connecting (128.241.92.133:6800)... connected
Packet Tokenizer: Unknown switch: 0AE0

Here's the server
[Ragnarok - Re:Start]
ip 128.241.92.133
port 6800
version 18
master_version 1
serverType iRO
addTableFolders iRO
serverEncoding Western
charBlockSize 144

# 1 = hook into RO client, 2 = Act as stand-alone proxy, proxy = act as true proxy
# http://wiki.openkore.com/index.php/XKore
XKore 0
XKore_port 2350
XKore_dll NetRedirect.dll
XKore_autoAttachIfOneExe 1
XKore_silent 1
XKore_bypassBotDetection 0
XKore_exeName ragexe.exe

# XKore 2 / Proxy configuration
XKore_listenIp 127.0.0.1
XKore_listenPort 6901
XKore_publicIp 127.0.0.1
XKore_ID

# It is not advised to set secureAdminPassword if you're using Xkore 2
secureAdminPassword 1
adminPassword viwrearo
callSign
commandPrefix ;
callSignGM 0
inGameAuth 0

pauseCharServer 0
pauseMapServer 0
ignoreInvalidLogin 0
secureLogin_requestCode

# Opening cash shop when connected to map server (recv/ST0)
whenInGame_requestCashPoints 0

message_length_max 80

And the config
master Ragnarok - Re:Start
server
username
password
loginPinCode
char 1


Thanks in advance for your help.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 01 Oct 2017, 14:27 
Offline
Human
Human

Joined: 26 Sep 2017, 10:52
Posts: 27
Update your OK.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Support for Re:Start RO?
PostPosted: 02 Oct 2017, 03:54 
Offline
Noob
Noob

Joined: 01 Oct 2017, 10:32
Posts: 5
Desolator wrote:
Update your OK.


Are you referring to my issue? if so, No still not working.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group