Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 15 Dec 2017, 02:15

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 01 Oct 2017, 12:25 
Offline
Human
Human

Joined: 14 Jan 2017, 13:16
Posts: 27
I have set up my bot to attack Greatest Generals with coldbolt, however the bot does not recognize the monster. The bot will only melee attack the monster if its been attacked by it.
I have set up mon_control.txt and config.txt to this:

Monster Control
Code:
Greatest   General 1 0 0
Greatest General 1 0 0
1494 1 0 0

config.txt
Code:
attackSkillSlot MG_COLDBOLT {
lvl 8
dist 7
sp > 30
monsters Greatest General, GreatestGeneral, 1494
}

But even with the ID added, it still does not use the skill against Greatest generals. The bot uses coldbolt normally against ninetails therefore i know that my setup works, i simply dont understand why the bot does not recognise greatest generals. Please help.

Just incase, i have looked into the forum beforehand to see if there is already a similar thread that has been resolved, however i found that i am not the only one who had the same problem in the past.
http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=16&t=212114&hilit=greatest+general
http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=16&t=18247&hilit=greatest+general


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 03 Oct 2017, 14:12 
Offline
Human
Human

Joined: 14 Jan 2017, 13:16
Posts: 27
any help pls


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 03 Oct 2017, 16:28 
Offline
Human
Human

Joined: 04 Apr 2008, 14:21
Posts: 42
Did you try manually modifying the monster name in tables folder?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 03 Oct 2017, 18:42 
Offline
Human
Human

Joined: 14 Jan 2017, 13:16
Posts: 27
Pachu wrote:
Did you try manually modifying the monster name in tables folder?

I havent tried that, that would be my first time doing something like that but i will try


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 06 Oct 2017, 11:53 
Offline
Human
Human

Joined: 14 Jan 2017, 13:16
Posts: 27
I customised the GG's original name to GreatestGeneral (was Greatest General).
The bot recognizes the custom name but still only attacks when the monster attacks it.
Also, regardless of how much i customize the name, the monster would always show up as "Geatest General" in the console with extra spaces.
Image
I also am sure that the bot recognizes the customized name "GreatestGeneral" as "Geatest General" because it set the bot to switch fire arrow to crystal arrow when it attacks this monster.

Please help.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 08 Oct 2017, 02:21 
Offline
Human
Human

Joined: 04 Apr 2008, 14:21
Posts: 42
what is your attack block?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 09 Oct 2017, 15:49 
Offline
Human
Human

Joined: 14 Jan 2017, 13:16
Posts: 27
Pachu wrote:
what is your attack block?

Is this what u mean?

Code:
attackSkillSlot MG_COLDBOLT {
lvl 8
dist 7
sp > 30
monsters Greatest General, GreatestGeneral, 1494
}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 10 Oct 2017, 19:06 
Offline
Human
Human

Joined: 04 Apr 2008, 14:21
Posts: 42
The attack auto block...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 10 Oct 2017, 23:52 
Offline
Plain Yogurt
Plain Yogurt

Joined: 24 Mar 2012, 04:13
Posts: 97
your screenshot is weird, never saw this problem before

bot recognize monster name as "GreatestGeneral"
when you attaking name become "Greatest General"
when being attacked, name become "Greatest General"

did u edit something ? try delete all monster name from monsters.txt ( table folder )
or redownload your bot


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: range skill on Greatest Generals not working
PostPosted: 11 Oct 2017, 11:23 
Offline
Noob
Noob

Joined: 14 Sep 2017, 02:49
Posts: 4
Willing to bet you haven't adjusted attackUseWeapon and attackDistance.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group