Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 18 Jun 2019, 21:54

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 09 Nov 2017, 06:39 
Offline
Noob
Noob

Joined: 09 Nov 2017, 06:06
Posts: 2
hello,

xkore on Re:start doesn't work after today's patch


https://prnt.sc/h86eo8


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 09 Nov 2017, 07:51 
Offline
Noob
Noob

Joined: 05 Sep 2015, 05:30
Posts: 7
i have the same problem
can someone help us


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 09 Nov 2017, 08:27 
Offline
Noob
Noob

Joined: 06 Nov 2017, 05:47
Posts: 5
there is an updated file in Tables folder on github for Re:Start... Have you tried using that?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 09 Nov 2017, 10:10 
Offline
Noob
Noob

Joined: 05 Sep 2015, 05:30
Posts: 7
Camelbak wrote:
there is an updated file in Tables folder on github for Re:Start... Have you tried using that?


thanks bro..but why is that there so many unknown? like unknown players and unknown monsters?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 09 Nov 2017, 10:25 
Offline
Noob
Noob

Joined: 06 Nov 2017, 05:47
Posts: 5
Galik wrote:
Camelbak wrote:
there is an updated file in Tables folder on github for Re:Start... Have you tried using that?


thanks bro..but why is that there so many unknown? like unknown players and unknown monsters?



Thats a bit too advanced for me to answer... I only started using Openkore a week ago, so i am really new, have not finished reading through the manual yet either..

But the main thing I have learned so far... if there is any problem... check if there is an updated version!

I would assume that the unknown things are a work in progress and that the files will be updated when there is a fix.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 09 Nov 2017, 15:38 
Offline
Noob
Noob

Joined: 08 Nov 2017, 21:56
Posts: 1
Hi, me to have this problem, download new update, any have a solution?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 09 Nov 2017, 18:51 
Offline
Plain Yogurt
Plain Yogurt

Joined: 16 Jun 2008, 08:41
Posts: 72
Before ask any questions for issue, I recommended to download latest copy from GitHub..
For sure developers need some time to update the bot..Give plenty tome to let developers update and redownload


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 10 Nov 2017, 09:29 
Offline
Noob
Noob

Joined: 07 Nov 2017, 15:50
Posts: 11
xkore 1 works for me but everytime you go into a portal or TP will disconnect.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: xkore on Re:start doesnt work after patch
PostPosted: 11 Nov 2017, 14:20 
Offline
Plain Yogurt
Plain Yogurt

Joined: 04 Apr 2008, 14:21
Posts: 54
xkore 2 works good for me


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group