Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 18 Oct 2018, 18:24

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Xkore 2 = Sprite Errors and Wrong Sex?
PostPosted: 24 Aug 2018, 20:54 
Offline
Human
Human

Joined: 11 Jul 2017, 00:49
Posts: 48
I have used xkore 2 on re:start for months and it has shown my female characters as males. Male characters work fine. The other problem is sprite errors with xkore 2. I think they are pulling something with invisible NPCs to crash bots. When my bot goes into certain maps the client crashes saying a novice or thief sprite is missing and this is in biolabs where obviously neither of these things are around. I confirmed with a normal client that there aren't people of these classes there when it occurs either.

I think it's a way to screw with bots because when i was watching one of my bots in another area there was a weird NPC in the middle of the field that had a 99 aura around it and it's not normally there. Anyone else experiencing this or have a solution?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group