Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 22 Aug 2018, 03:20

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: How to reduce CPU Usage on Openkore?
PostPosted: 04 Jul 2017, 17:51 
Offline
Noob
Noob

Joined: 04 Jul 2017, 17:40
Posts: 1
Hey Guys

I'm noob on openkore, I'm having many problems with overload cpu, I tried to change the sleep time but nothing worked.

I changed the computer to VPS with Ten cores and 50gb of ram but its continue not working. Im trying to run 15 bots

I dont know what i can do to reduce the cpu use

Tks so much for your time and your help


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to reduce CPU Usage on Openkore?
PostPosted: 16 Jul 2017, 13:25 
Offline
Noob
Noob
User avatar

Joined: 16 Jul 2017, 13:07
Posts: 3
Vborgis wrote:
Hey Guys

I'm noob on openkore, I'm having many problems with overload cpu, I tried to change the sleep time but nothing worked.

I changed the computer to VPS with Ten cores and 50gb of ram but its continue not working. Im trying to run 15 bots

I dont know what i can do to reduce the cpu use

Tks so much for your time and your help


Holy shit 15 bots LOL.
Well i dont know exactly how the program runs, but probably it uses the whole single core, so basically you have to use 1 core per bot, solution = buy more VPS. But i wouldn't recommend buying a big one, better many 4 core, it's cheaper and scalable.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to reduce CPU Usage on Openkore?
PostPosted: 16 Jul 2017, 14:18 
Offline
OpenKore Monk
OpenKore Monk

Joined: 04 Apr 2008, 10:10
Posts: 474
in config.txt you can change your sleeptime from the default 10000 to maybe something like 50000

_________________
Got your topic trashed by a mod?

Trashing topics is one click, and moving a topic to its proper forum is a lot harder. You expend the least effort in deciding where to post, mods expend the least effort by trashing.

Have a nice day.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to reduce CPU Usage on Openkore?
PostPosted: 01 Nov 2017, 21:34 
Offline
Noob
Noob

Joined: 13 Oct 2017, 10:59
Posts: 8
how come, my dual core,8gb ram can supports 24 bots..


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group