Openkore.com
http://forums.openkore.com/

How to reduce CPU Usage on Openkore?
http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=27&t=211993
Page 1 of 1

Author:  Vborgis [ 04 Jul 2017, 17:51 ]
Post subject:  How to reduce CPU Usage on Openkore?

Hey Guys

I'm noob on openkore, I'm having many problems with overload cpu, I tried to change the sleep time but nothing worked.

I changed the computer to VPS with Ten cores and 50gb of ram but its continue not working. Im trying to run 15 bots

I dont know what i can do to reduce the cpu use

Tks so much for your time and your help

Author:  DeadlyHandsome [ 16 Jul 2017, 13:25 ]
Post subject:  Re: How to reduce CPU Usage on Openkore?

Vborgis wrote:
Hey Guys

I'm noob on openkore, I'm having many problems with overload cpu, I tried to change the sleep time but nothing worked.

I changed the computer to VPS with Ten cores and 50gb of ram but its continue not working. Im trying to run 15 bots

I dont know what i can do to reduce the cpu use

Tks so much for your time and your help


Holy shit 15 bots LOL.
Well i dont know exactly how the program runs, but probably it uses the whole single core, so basically you have to use 1 core per bot, solution = buy more VPS. But i wouldn't recommend buying a big one, better many 4 core, it's cheaper and scalable.

Author:  kali [ 16 Jul 2017, 14:18 ]
Post subject:  Re: How to reduce CPU Usage on Openkore?

in config.txt you can change your sleeptime from the default 10000 to maybe something like 50000

Author:  ryuukl [ 01 Nov 2017, 21:34 ]
Post subject:  Re: How to reduce CPU Usage on Openkore?

how come, my dual core,8gb ram can supports 24 bots..

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/