Openkore.com
http://forums.openkore.com/

Openkore bot goes back in kafra again and again
http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=27&t=212524
Page 1 of 1

Author:  lanztan [ 04 Jan 2018, 10:09 ]
Post subject:  Openkore bot goes back in kafra again and again

My bot goes to the kafra and store items then get the items needed and then walks to the lockmap. But after getting to the lockmap it always says that insufficient item. But when i check it he already got everything right. But it always go back to kafra. Please help me fix this. Thanks!

Author:  fadreus [ 04 Jan 2018, 11:49 ]
Post subject:  Re: Openkore bot goes back in kafra again and again

Common known issue
-When items check before inventory loaded first.
-Contradicting amount in config & items_control.
-Misspelled names.

Check your minAmount & maxAmount in your getAuto & buyAuto.
Check your items_control.txt if they contradict with each other with config.txt
Check items name spelling.
Check your timeouts.txt for map loaded (items loaded too)
Always use latest version.

Author:  Pachu [ 04 Jan 2018, 16:04 ]
Post subject:  Re: Openkore bot goes back in kafra again and again

fadreus wrote:
Check items name spelling.


Specially upper case and lower case as one time i had Fly WIng instead of Fly Wing and my bot got stuck coming and going.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/