Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 25 Mar 2017, 03:48

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: shopAuto blocks?
PostPosted: 25 Apr 2013, 23:27 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 01 Feb 2010, 17:37
Posts: 211
Location: Brazil - MG
In order to configure a fully automated shopping bot we need to do a lot of things, including macros.
We could implement shopAuto blocks and let kore alone manage everything.
Like this:

Code:
shopAuto 2 { # 0 for disabled, 1 for "open without using skill" and 2 for "open using vending skill"
   sp > 60% # required SP if we are using vending skill
   notWhileSitting 1
   inLockOnly 1 # so we can change it's default behaviour
   inCart Butterfly Wing > 90 # this is the main condition
   inCart Fly Wing > 600 # we could add more than one
}


Something like "closeIf ItemName < #" would be nice too.
What do you think?

_________________
Brazilian Community: http://openkore-brasil.com
BetaKore: https://code.google.com/p/betakore/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: shopAuto blocks?
PostPosted: 30 Apr 2013, 15:19 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 24 Apr 2008, 12:02
Posts: 1303
iMikeLance wrote:
In order to configure a fully automated shopping bot we need to do a lot of things, including macros.
We could implement shopAuto blocks and let kore alone manage everything.
Like this:

Code:
shopAuto 2 { # 0 for disabled, 1 for "open without using skill" and 2 for "open using vending skill"
   sp > 60% # required SP if we are using vending skill
   notWhileSitting 1
   inLockOnly 1 # so we can change it's default behavior
   inCart Butterfly Wing > 90 # this is the main condition
   inCart Fly Wing > 600 # we could add more than one
}


Something like "closeIf ItemName < #" would be nice too.
What do you think?


OK. Let's see. There is Two kinds of Shop: Sell and Buy
The Above suggestion does not have a "Name" option. Nor Placement.

May-be it's Better to Implement as Plugin?
It it will be popular, it can be Merged into "Task" and AI function.

_________________
Join our Team. Click here.
Image


Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: shopAuto blocks?
PostPosted: 06 May 2013, 06:37 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1813
kLabMouse wrote:
May-be it's Better to Implement as Plugin?
It it will be popular, it can be Merged into "Task" and AI function.

This.

Note that config may have problems with similarly named options (inCart in your example), and usually comma-separated lists are used instead.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group