Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 23 Sep 2018, 04:58

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: do i need to compile openkore to change this?
PostPosted: 21 Jun 2008, 08:22 
Offline
Plain Yogurt
Plain Yogurt
User avatar

Joined: 04 Apr 2008, 09:49
Posts: 82
do i need to compile openkore to change this files?
src\auto\XSTools\win32\wrapper.xs
src\auto\XSTools\misc\fastutils.xs


coz ive modified this files and nothing happens
what i want is to make...
1. ive got the idea from here... http://www.vb-helper.com/howto_shellexecute.html
to make shellExecute, have this, SW_HIDE, SW_NORMAL,SW_SHOWNA
2. i want to change xpmmake in fastutils, i do believe that this
"\"A\tc #F4F4F4\",\n" is a color for a walkable cell
http://www.openkore.com/wiki/index.php/ ... ile_format
i just want to change teh color ^^, coz i see the color from the map in Wx
print F Utils::xpmmake($field->width(), $field->height(), $field->{rawMap});

ive installed perl and ive opened this compile.bat and compile-wx.bat
but nothing happens, perlapp is unrecognized
or maybe ive installed it wrong XD
do i need to compile?
if i do need to, how?

_________________
Image
DARKest Ninja


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: do i need to compile openkore to change this?
PostPosted: 21 Jun 2008, 15:41 
Offline
Perl Monk
Perl Monk

Joined: 04 Apr 2008, 17:26
Posts: 811
SCons will compile those for you (I believe). Only thing is I can't get the SConstruct to run in Python 2.5, so you might need to do a little hacking to get it to run. Alternatively, you can just compile them yourself.

http://www.perl.com/doc/manual/html/lib ... subpp.html

_________________
cs : ee : realist


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: do i need to compile openkore to change this?
PostPosted: 21 Jun 2008, 19:29 
Offline
Developers
Developers

Joined: 04 Apr 2008, 13:33
Posts: 157
They compile in to XSTools.dll

If you read the developer guide and have gcc and cygwin installed it's not too hard to compile it on windows, but it will take some time to setup.

Edit: Should have been more clear, the only thing you need to compile is XSTools.dll and then drop it in to your current openkore folder.

_________________
Oh no.


Last edited by Motivus on 23 Jun 2008, 21:39, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: do i need to compile openkore to change this?
PostPosted: 21 Jun 2008, 21:43 
Offline
Plain Yogurt
Plain Yogurt
User avatar

Joined: 04 Apr 2008, 09:49
Posts: 82
i know there are some guide on openkore's documentation
but its down, i only use wiki, and i cant find it in wiki

anyways, ill try Motivus tip, thanks :D

_________________
Image
DARKest Ninja


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group