Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 17 Sep 2019, 21:08

All times are UTC - 5 hours [ DST ]



Forum rules


This server is currently not maintained and tables folder (including connection info) is outdated. Read the wiki for instructions on how to update those information. Please contribute your updated info. Contact Cozzie to join the team as a regular server supporter.



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Help me Character slot is broken
PostPosted: 28 Feb 2011, 13:46 
Offline
Noob
Noob

Joined: 28 Feb 2011, 13:35
Posts: 2
there is no job and only one character to be choose on pRO Valkyrie... please help me...
And please teach me how to put some pictures in posting so you can see whats my problem..

----------------Character selection--------------------
# Choice
0 Slot 1: (, level 8/17)
1 Create a new character
2 Delete a character
----------------------

But I have 2 characters and it only indicates the level and only one character.. please help me


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Help me Character slot is broken
PostPosted: 28 Feb 2011, 15:30 
Offline
Noob
Noob

Joined: 13 Jan 2011, 07:06
Posts: 14
try the changing the charblocksize. works for that kind of problems.

about posting pictures.
1. upload your screenshots at photobucket,etc.
2. paste the link here with the img /img html code.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Help me Character slot is broken
PostPosted: 01 Mar 2011, 00:33 
Offline
Noob
Noob

Joined: 28 Feb 2011, 13:35
Posts: 2
I change the block size into 112


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Help me Character slot is broken
PostPosted: 02 Mar 2011, 01:58 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 25 Aug 2008, 14:56
Posts: 403
Location: CyberOne Building , Eastwood
charBlockSize of you corresponding server block in your SERVER.TXT ... not in your config.txt

_________________
“The moon shines to both guilty and innocent alike..”
The Openkore Manual---Global Forum Rules--The Template


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Help me Character slot is broken
PostPosted: 12 Apr 2011, 05:20 
Offline
Noob
Noob

Joined: 12 Apr 2011, 05:17
Posts: 2
Sir I have the same problem, tinry ko na din po baguhin yung charblock size to 112 pag nagseselect ako ng character isa lang ung lumalabas.. pls help me po

Image


pRO valkyrie po


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Help me Character slot is broken
PostPosted: 13 Apr 2011, 02:53 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 25 Aug 2008, 14:56
Posts: 403
Location: CyberOne Building , Eastwood
benj1320 wrote:
charBlockSize of you corresponding server block in your SERVER.TXT ... not in your config.txt


are you reading @_@ ...

_________________
“The moon shines to both guilty and innocent alike..”
The Openkore Manual---Global Forum Rules--The Template


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Help me Character slot is broken
PostPosted: 13 Apr 2011, 23:57 
Offline
Noob
Noob

Joined: 12 Apr 2011, 05:17
Posts: 2
i did change it in Server.txt it still not working.. I changed my openkore program to lower version and now works..


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group