Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 18 Jun 2019, 23:15

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Kore shows identified items as Not Identified.
PostPosted: 12 Aug 2014, 11:00 
Offline
Been there done that!
Been there done that!
User avatar

Joined: 09 Oct 2009, 01:43
Posts: 134
I've been noticing this for a while now. I'm playing on a private server using kRO_RagexeRE_2013_08_07a. Kore works but when I type "i neq" or any command to show my item here's what I'm seeing:

Code:
i
------------------- Inventory --------------------
-- Equipment (Equipped) --
5    +7 Siege Robe [Tao Gunka] [1] -- Armor (16)
6    Croce Staff [1] -- One-Handed Weapon (2)
7    RWC2010 Indonesia [Sealed Kiel] [1] -- Helmet (256)
8    +7 WoE Muffler [1] -- Cape (4)
-- Equipment (Not Equipped) --
9    +7 WoE Shoes [1] (Armor) -- Not Identified
10   Thorny Buckler [Thara Frog] [1] (Armor) -- Not Identified
-- Non-Usable --
1    Blue Gemstone x 7
4    Safe To 20 Body Armor Certificate x 1
-- Usable --
0    Shadow Armor Scroll x 4
2    5 Cash Points Ticket x 2
3    Korean Rice Cake x 51
--------------------------------------------------


When equipments are not worn, Kore shows that it is identified but once you take it off Kore will show that it is unidentified. I am also thinking that if an item is broken, it does not show the BROKEN prefix. The biggest problem I have faced in regards to this issue is when I am playing using XKore 2. The items would appear "Not Identified" on the client until you teleport on that same map. It becomes a big issue when the map you're in does not permit you to teleport because you won't be able to manually equip the item by double clicking on it on the client.


Top
 Profile  
 
 Post subject: "OpenKore shows identified items as Not Identified" issue
PostPosted: 30 May 2015, 06:03 
Offline
Noob
Noob

Joined: 19 May 2015, 08:22
Posts: 4
I'm playing on a private server using kRO And the openkore shows identified items (just the equipment) as Not Identified. (PM:It identify the item correctly in storage but not in inventory.) So I can't make some macros work related to equiping something.



@4epT

Code:
i
------------------- Inventory --------------------
-- Equipment (Equipped) --
5    +7 Siege Robe [Tao Gunka] [1] -- Armor (16) -- Not Identified
6    Croce Staff [1] -- One-Handed Weapon (2) -- Not Identified
7    RWC2010 Indonesia [Sealed Kiel] [1] -- Helmet (256) -- Not Identified
8    +7 WoE Muffler [1] -- Cape (4) -- Not Identified
-- Equipment (Not Equipped) --

-- Non-Usable --
1    Blue Gemstone x 7
4    Safe To 20 Body Armor Certificate x 1
-- Usable --
0    Shadow Armor Scroll x 4
3    Korean Rice Cake x 51
--------------------------------------------------


Last edited by holymessenger on 07 Jul 2015, 08:08, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "OpenKore shows identified items as Not Identified" issue
PostPosted: 04 Jun 2015, 15:11 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 16 Dec 2011, 02:53
Posts: 1217
Location: Brazil
Try finding the properly serverType : http://wiki.openkore.com/index.php/Serv ... serverType

The same people uh ?

_________________
"'There are three things all wise men fear: the sea in storm, a night with no moon, and the anger of a gentle man.'" :P

viewtopic.php?f=10&t=16117

Thanks for this Eternal! =D <3<3


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "OpenKore shows identified items as Not Identified" issue
PostPosted: 11 Jun 2015, 07:19 
Offline
Noob
Noob

Joined: 19 May 2015, 08:22
Posts: 4
SkylorD wrote:
Try finding the properly serverType : http://wiki.openkore.com/index.php/Serv ... serverType

The same people uh ?


Thank you for answering my questions. But I'm sure that I find the right severtype

And finally I find using the "eq" command can equip the equipment.

So the "not identified"issue just occurs in the inventory list. And it doesn't matter now.


Thank you after all! :)


Last edited by holymessenger on 07 Jul 2015, 08:11, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "OpenKore shows identified items as Not Identified" issue
PostPosted: 11 Jun 2015, 16:48 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 16 Dec 2011, 02:53
Posts: 1217
Location: Brazil
holymessenger wrote:
SkylorD wrote:
Try finding the properly serverType : http://wiki.openkore.com/index.php/Serv ... serverType

The same people uh ?


Thank you for answering my questions. But I'm sure that I find the right severtype is kRO RagexeRE 2013 08 07a. Maybe because of "# Generated by ROX_extractor at 2013-11-11 21:53:35 # bad recvpackets!! Need edit!!!!" this reason written in RagexeRE_2013_08_07a recvpackets.txt.

And finally I find using the "eq" command can equip the equipment.

So the "not identified"issue just occurs in the inventory list. And is doesn't matter now.


Thank you after all! :)

Solved or not ?
Try using PEEK to extract. Use the search.

Anyway if you want to use the recvpackets of this date you can use "recvpackets kRO/RagexeRE_2013_08_07a/recvpackets.txt" or use "addTableFolders
kRO/RagexeRE_2013_08_07a;translated/kRO_english;kRO".

viewtopic.php?f=36&t=207278

_________________
"'There are three things all wise men fear: the sea in storm, a night with no moon, and the anger of a gentle man.'" :P

viewtopic.php?f=10&t=16117

Thanks for this Eternal! =D <3<3


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "OpenKore shows identified items as Not Identified" issue
PostPosted: 12 Jun 2015, 02:53 
Offline
Noob
Noob

Joined: 19 May 2015, 08:22
Posts: 4
SkylorD wrote:
holymessenger wrote:
SkylorD wrote:
Try finding the properly serverType : http://wiki.openkore.com/index.php/Serv ... serverType

The same people uh ?


Thank you for answering my questions. But I'm sure that I find the right severtype is kRO

And finally I find using the "eq" command can equip the equipment.

So the "not identified"issue just occurs in the inventory list. And is doesn't matter now.


Thank you after all! :)

Solved or not ?
Try using PEEK to extract. Use the search.



viewtopic.php?f=36&t=207278



I have no ideal how to solve it. It probably just a display bug in the inventory list.

And the private server is a AGP encrypted grf server. From the beginning, I have used the Peek to analyse the client version is probably RagexeRE_2013_08_07a.

And I configured the severs.txt config like this "addTableFolders

I think I made everything right. So I have no idea why the "not identified" issue happened.

I always ask for help after searching great amount of related topics in the openkore forum. I'm not one of the leeches.

Thank you for your kind assistance. I really have no idea. :shock:

It may attributes to ‘incomplete’ RagexeRE_2013_08_07a recvpackets.txt downloaded from the openkore site svn.


And I am not Dark Airnel! :(


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group