Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 15 Dec 2018, 17:25

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 05 Oct 2008, 08:20 
Offline
Noob
Noob

Joined: 30 Sep 2008, 19:33
Posts: 17
yusbest wrote:
plz help me how to set bot use Devotion and grand cross when in moc_prymd


what config are you using at the moment.. you need to include the current config in order to get any help or ells you will just be ignored.
so post your config which you have tried to config and we will help you with it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 07 Oct 2008, 21:13 
Offline
Noob
Noob

Joined: 04 Oct 2008, 00:07
Posts: 3
where the place good for bot swordman lv36 ??agi type..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 07 Oct 2008, 21:32 
Offline
Noob
Noob

Joined: 01 Sep 2008, 13:00
Posts: 6
you can use a site to see a leveling spot like rocards.de & ratemyserver.net this site is usefull and i give you a tips u can go to wolf in payon ^^ happyBot


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 08 Oct 2008, 14:31 
Offline
Human
Human

Joined: 28 Apr 2008, 10:41
Posts: 44
Payon Dungeon 1, its easy and decent xp, 'cause agi swordsman have bad flee and def. After 40, you can try spores if you have good flee.

_________________
My Guides...
Beginner's Guide to Macros
A Guide to Optimising Your Bot


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 24 Oct 2008, 22:32 
Offline
Noob
Noob

Joined: 02 Oct 2008, 00:04
Posts: 1
plz help me how to set bot use Devotion and grand cross when in moc_prymd
my config is.....
plz i do no wat to do....

useSelf_skill Devotion {
lvl 10
sp > 10%
whenStatusInactive devotion
onAction attack
inLockOnly 1
notWhileSitting 1
}

attackSkillSlot Grand Cross {
lvl 10
dist 1
hp > 60%
sp > 10%
aggressives 4
inLockOnly 1
notInTown 1
monsters SKEL SOLDIER, ISIS, MUMMY, NINE TAIL, Raydric, Abysmal Knight, Rideword, Raydric Archer, Khalitzburg
maxAttempts 3
isSelfSkill 1

}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 31 Oct 2008, 22:33 
Offline
Human
Human

Joined: 13 Oct 2008, 02:54
Posts: 43
@ysubest

useSelf_skill Devotion {
lvl 10
sp > 10%
whenStatusInactive devotion <---- should be Devotion
onAction attack
inLockOnly 1
notWhileSitting 1
}

attackSkillSlot Grand Cross {
lvl 10
dist 1
hp > 60%
sp > 10%
aggressives 4
inLockOnly 1
notInTown 1
monsters SKEL SOLDIER, ISIS, MUMMY, NINE TAIL, Raydric, Abysmal Knight, Rideword, Raydric Archer, Khalitzburg <--- monster name should not all be capitalize.
maxAttempts 3
isSelfSkill 1
<---- delete dis white block.
}

@ayam

read the manual.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 07 Nov 2008, 09:08 
Offline
Noob
Noob

Joined: 04 Oct 2008, 00:07
Posts: 3
how to set bot to go away from mvp ??my char alwaly die...help plzzz


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 07 Nov 2008, 11:04 
Offline
Human
Human

Joined: 13 Oct 2008, 02:54
Posts: 43
the default setting is are set as the bot tele wen saw a mvp or dangerous mob. go and check your mon_control.txt. read the manual for more info.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Swordsmen/Knight/Crusader/Lord Knight/Paladin
PostPosted: 07 Nov 2008, 12:02 
Offline
Noob
Noob

Joined: 04 Oct 2008, 00:07
Posts: 3
mro prontera cannot teleport....how??


Top
 Profile  
 
 Post subject: help in botting
PostPosted: 19 Nov 2008, 04:26 
Offline
Noob
Noob

Joined: 19 Nov 2008, 04:04
Posts: 1
nid help in putting configure in my swordie..im new in botting..i would like sombody to help..please..gladly to have someone to assist me..here is my ym dimperfect_yancy@yahoo.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group