Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 30 Oct 2014, 15:09

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 27 Jan 2009, 09:44 
Offline
Noob
Noob

Joined: 27 Jan 2009, 09:35
Posts: 3
FINALLY GUYS!!!! I CAN CONFIGURE THE KICKS
THIS IS THE EXAMPLE OF MY KICK:
attackComboSlot Storm Kick {
lvl 7
sp > 2
dist 1.5
afterSkill Ready Storm
isSelfSkill 0
waitBeforeUse 1
notWhileSitting 1
notInTown 1
}
FOR ALL THE KICKS, NEVER USE THE READY....SKILLS
USE IT WHEN U HAVE TURN ON THE BOT, MEANS U HAVE TO TURN IT ON MANUALY
THIS KICK IS WORKIN IN MY SERVER BUT I DON'T KNOW BOUT U GUYS


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 27 Jan 2009, 09:45 
Offline
Noob
Noob

Joined: 27 Jan 2009, 09:35
Posts: 3
however i still can't use my turn kick manualy so i'm gonna make further research for it


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 27 Jan 2009, 10:54 
Offline
Noob
Noob

Joined: 27 Jan 2009, 09:35
Posts: 3
my mistake!!! guys
my turn kick can't be activated cuz i haven't learn it
sorry guys!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 27 Jan 2009, 14:02 
Offline
Perl Monk
Perl Monk

Joined: 04 Apr 2008, 17:26
Posts: 797
You guys do know that this exact config, working, for all kicks, is on the very first page... right?

_________________
dual 4/3 triple twisted kanthal @ .24Ω, 73.5W


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 08 Feb 2009, 01:56 
Offline
Noob
Noob

Joined: 25 Jan 2009, 01:15
Posts: 5
sli wrote:
You guys do know that this exact config, working, for all kicks, is on the very first page... right?

yeah ... I know. very know. It just that won't work on my taekwon. here's my config:
Code:
useSelf_skill Ready Counter {
   lvl 1
   whenStatusInactive Ready Counter
}

attackComboSlot Counter {
   lvl 7
   sp >=5%
   dist 1.5
   afterSkill ready counter
   waitBeforeUse 0.1
   isSelfSkill 1
   monsters spore
}

while your's is:
Code:
useSelf_skill Ready Counter {
   lvl 1
   whenStatusInactive Ready Counter
}

attackComboSlot Counter {
   lvl 7
   sp > 2
   dist 1.5
   afterSkill Ready Counter
   waitBeforeUse 0.1
}


It sould be pretty same with your code, right? I've been experimenting on waitBeforeUse variable with no result.
my server setting is:
Code:
master_version 12
version 2
serverType 21


still ... not working. Currently, I use the macro version instead, it's working. except dirty console with skill fail (somehow it cast counter twice). at least, it worked. But I still curious about where my mistake....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 08 Feb 2009, 02:16 
Offline
Human
Human

Joined: 13 Oct 2008, 02:54
Posts: 43
attackComboSlot Counter {
lvl 7
sp >=5%
dist 1.5
afterSkill ready counter
waitBeforeUse 0.1
isSelfSkill 1 << try moving this attribute.
monsters spore
}


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 25 Feb 2009, 23:49 
Offline
Noob
Noob

Joined: 25 Feb 2009, 23:43
Posts: 2
I've seen some Soul Linker Bots inside the pvp room, they are buffing people even they're not in the party. How can I do that?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 26 Feb 2009, 17:25 
Offline
Noob
Noob
User avatar

Joined: 01 Jun 2008, 23:50
Posts: 11
Location: Malaysia, negara yang berdaulat.
surekill09 wrote:
I've seen some Soul Linker Bots inside the pvp room, they are buffing people even they're not in the party. How can I do that?

I'm sure that requires macro help....

_________________
"If I giv u a bot I'll feed u a day, but if I teach u to bot I'll feed u for life time" --wise i3h4m
"R you stupid or playin' stupid" - extracted from Forrest Gump film
Download Complete Set Up BOT from me


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 18 Mar 2009, 19:00 
Offline
Been there done that!
Been there done that!
User avatar

Joined: 25 Oct 2008, 08:14
Posts: 144
Location: Spain, Madrid
sli wrote:
You guys do know that this exact config, working, for all kicks, is on the very first page... right?
Can you define "working"? I mean, I'm not trying to be a smartazz, I really wanna know if for you it ALWAYS work, or it works sometimes. I've just copied those configs for my Taekwon Boy SL wannabe (Flying kick only, I mod a little one of yours), and with the following blocks:
Code:
attackComboSlot Jump Kick {
   Lvl 7
   afterSkill TK Dodge
   disabled 0
   sp >= 40
   dist 4
   isSelfSkill 1
   waitBeforeUse 0.2
}
Code:
useSelf_skill Run {
   lvl 10
   disabled 0
   sp > 10
   inLockOnly 1
   notWhileSitting 1
   notInTown 1
   notOnAction attack
   whenStatusInactive Spurt
}
attackComboSlot Run {
   afterSkill Run
   disabled 0
   isSelfSkill 1
   waitBeforeUse 0.2
}
They don't work in most of the cases.

I understand that the block is not meant to detect if there's an enemy/character/wall near, so I guess it can't be helped that it sometimes hits them till it runs out of SP (I guess it would be needed a macro/plugin here) but I've seen the bot do Sprint and stop like 5+ times before doing it fast enough to get the Spurt, and no matter how I tweak the WaitBeforeUse thing, it ALWAYS take too much time to stop, so no status up. I had to use this macro to make it work:
Code:
automacro spurt {
   console /You are now: Run/i
   call {
      do ss 411
   }
}
And now YES, with this, it always get the damn Spurt at the first try (when no obstacles near, it still stomps things. ^^U).

For the Flying kick the same, I had to make a similar macro because the block never works:
Code:
automacro Flying kick {
   console /you use TK Dodge on yourself/i
   sp >= 40
   call {
      do ss 421
   }
}

--

So, if by "working" you mean that it works bad, well, yes, sometimes it works. But I don't know what to do to make it working well. I usually play with that bot in XKore and with a slave, but I've tried without Xkore, without slave and without both (just to be sure it's not lag), and same result. I've also tried with the "autoCombo" option, but I think I don't really know the use of that label. Do I need to put that and waitBeforeUse, or just that? For example:
Code:
attackComboSlot Run {
   afterSkill Run
   lvl 10
   isSelfSkill 1
   autoCombo 1
}
Would this work?

_________________
ImageImageImage
ImageImageImage
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Configuring Taekwon/Star Gladiator
PostPosted: 20 Mar 2009, 15:14 
Offline
Perl Monk
Perl Monk

Joined: 04 Apr 2008, 17:26
Posts: 797
They all work fine when I use them. And believe you, me, I have used them a lot. Just ask anyone on Kore-RO how long I took getting to 99 on my TKM.

_________________
dual 4/3 triple twisted kanthal @ .24Ω, 73.5W


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
[ Time : 0.048s | 14 Queries | GZIP : On ]