Openkore.com
http://forums.openkore.com/

Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer
http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=6&t=294
Page 1 of 11

Author:  Ev5 [ 11 Apr 2008, 10:26 ]
Post subject:  Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

Double Strafe.
Code:
attackSkillSlot Double Strafe {
   lvl 10
   dist 10
   sp > 5 %
   aggressives >= 2
        monsters
   inLockOnly 1
   notInTown 1
}




Improve Concentration.
Code:
useSelf_skill Improve Concentration {
   lvl 10
   whenStatusInactive Improve Concentration
   onAction attack
}

You might wanna add a timeout on improv conc.

Author:  -Fallen- [ 13 Apr 2008, 10:44 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

useSelf_item <type> Arrow Quiver {
timeout 0.7
inInventory <type> Arrow <= 10
}

used to equip arrows when they run out.courtesy of h4rry84 who helped me with this.

Author:  FantAsma [ 13 Apr 2008, 11:40 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

To get quivers from your kafra.
Code:
getAuto "Type" Arrow Quiver { #Change it to the "type" of your arrows, ex Fire, Crystal, etc. without quotes#
   minAmount 1
   maxAmount 7
}

And the Arrow Shower skill.
Code:
attackSkillSlot Arrow Shower {
   lvl 10
   dist 10
   sp > 5
   aggressives >= 3
   inLockOnly 0
   monsters
   notMonsters
   notInTown 0
}

In the old forums there was a guy that posted a complete sniper config, I copied some of his settings.

Author:  -Saint Seiya- [ 13 Apr 2008, 11:46 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

how to use arrowcraft? i have typed flame heart 1 in my arrowcraft.txt but my bot doesnt do anything

Author:  ghail052977 [ 14 Apr 2008, 09:15 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

In Openkore y may hunter did not equip the arrows what are the problem of my bot but my config is


getAuto Silver Arrow {
minAmount 100
maxAmount 3500
passive 1
}

the problem is when the arrows are empty and get the arrows in storage did not equip by itself

pls help me :oops:

Author:  Ev5 [ 14 Apr 2008, 10:28 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

ghail052977 wrote:
In Openkore y may hunter did not equip the arrows what are the problem of my bot but my config is


getAuto Silver Arrow {
minAmount 100
maxAmount 3500
passive 1
}

the problem is when the arrows are empty and get the arrows in storage did not equip by itself

pls help me :oops:



Code:
useSelf_item <type> Arrow Quiver {
timeout 0.7
inInventory <type> Arrow <= 10
}


change values accordingly :?:

I don't bot bow type classes so i honestly don't know, but that looks like it will work if you configure it correctly.

Author:  andy12345 [ 15 Apr 2008, 05:01 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

Some basic Buffs of a sniper
Improve Concentration

Code:
useSelf_skill Improve Concentration {
   lvl 10
   sp > 10 % #Change according to your need#
   whenStatusInactive Improve Concentration
   notWhileSitting 1
   notInTown 1
   timeout 0
}
True Sight
Code:
useSelf_skill True Sight {
   lvl 10
   sp > 10 % #Change according to your need#
   whenStatusInactive True Sight
   stopWhenHit 0
   notWhileSitting 1
   notInTown 1
   timeout 0
}
Wind Walk
Code:
useSelf_skill Wind Walk {
   lvl 10
   sp > 10 % #Change according to your need#
   whenStatusInactive Wind Walk
   stopWhenHit 0
   notWhileSitting 0
   notInTown 0
   timeout 0
}

Author:  popdatkill14 [ 25 Apr 2008, 16:47 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

what do I config for me to not go near a monster???

because everytime I attack it go near the monster... help plz

Author:  FantAsma [ 26 Apr 2008, 10:05 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

You need to set your attackDistance accordingly, read the manual first.

Author:  andy12345 [ 28 Apr 2008, 06:23 ]
Post subject:  Re: Configuring Archer/Hunter/Bard/Dancer

popdatkill14 wrote:
what do I config for me to not go near a monster???

because everytime I attack it go near the monster... help plz

"Do you have a question or problem? Read this forum first! Someone has probably already asked the same thing in the past. Do not ASK questions here."
I think you deserve a warning for such a thing?

Page 1 of 11 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/