Openkore.com
http://forums.openkore.com/

No valid skill indentifier specified (afterSkill)
http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=61&t=12304
Page 1 of 2

Author:  j0wjen [ 03 Nov 2010, 04:01 ]
Post subject:  No valid skill indentifier specified (afterSkill)

OpenKore version what-will-become-2.1
@ai_seq = attack route
Network state = 5
Network handler = Network::DirectConnection
SVN revision: unknown
No loaded plugins.

Error message:
No valid skill identifier specified.

Stack trace:
Trace begun at src\Skill.pm line 136
Skill::new('Skill', 'auto', undef) called at src\AI\Attack.pm line 308
AI::Attack::main at src\AI\Attack.pm line 97
AI::Attack::process at src\AI\CoreLogic.pm line 77
AI::CoreLogic::iterate at src\functions.pl line 738
main::mainLoop_initialized at src\functions.pl line 69
main::mainLoop at src\Interface\Wx.pm line 188
Interface::Wx::__ANON__('Interface::Wx=HASH(0x34bb4c4)', 'Wx::TimerEvent=SCALAR(0x594d98c)') called at src\Interface\Wx.pm line 161
eval {...} at src\Interface\Wx.pm line 161
Interface::Wx::mainLoop('Interface::Wx=HASH(0x34bb4c4)') called at openkore.pl line 97
main::__start at start.pl line 129

Died at this line:
} else {
* ArgumentException->throw("No valid skill identifier specified.");
}


i think the reason why the error appears is because openkore doesnt have skills pertained to 3rd job characters. can anyone guide me? i am willing to learn.

Author:  rwnath [ 03 Nov 2010, 07:24 ]
Post subject:  Re: Skill Error

I'm using the same version as yours and I don't have a problem with skills. Is it possible that you're using the wrong skill name?

Do this:
    1. On the bot console, type "skills" and hit enter.
    2. You can now check your config if you're using the correct skill names.

Author:  EternalHarvest [ 03 Nov 2010, 10:44 ]
Post subject:  Re: Skill Error

j0wjen wrote:
OpenKore version what-will-become-2.1

Looks like kind of old version, it now includes revision here.

Author:  rwnath [ 03 Nov 2010, 10:51 ]
Post subject:  Re: Skill Error

EternalHarvest wrote:
j0wjen wrote:
OpenKore version what-will-become-2.1

Looks like kind of old version, it now includes revision here.

I don't think it's an old version. 'cause I use the latest SVN and that is also the header for my errors.txt

Author:  kLabMouse [ 03 Nov 2010, 11:21 ]
Post subject:  Re: Skill Error

rwnath wrote:
EternalHarvest wrote:
j0wjen wrote:
OpenKore version what-will-become-2.1

Looks like kind of old version, it now includes revision here.

I don't think it's an old version. 'cause I use the latest SVN and that is also the header for my errors.txt


Latest SVN??? I think no. because there must be an a rNNNN number in version string.
Please Use latest from our Mirror http://openkore.collectskin.com and for Windows Environment http://misc.openkore.com/full.zip

Just after that, check out, and report the right Revision number, and whatever bug still present.

And Please. Do not delete the '.svn' and 'svn' folders!

Author:  rwnath [ 03 Nov 2010, 11:26 ]
Post subject:  Re: Skill Error

Funny, I got my bot from that site you gave. Yet in my errors.txt, there's
Quote:
OpenKore version what-will-become-2.1

It's working perfectly fine though

Author:  kLabMouse [ 03 Nov 2010, 13:22 ]
Post subject:  Re: Skill Error

rwnath wrote:
Funny, I got my bot from that site you gave. Yet in my errors.txt, there's
Quote:
OpenKore version what-will-become-2.1

It's working perfectly fine though


No. People can't Read????
Quote:
SVN revision: unknown


What's there???

Author:  EternalHarvest [ 03 Nov 2010, 13:35 ]
Post subject:  Re: Skill Error

It can be not a "svn working copy" in this case.

Author:  rwnath [ 03 Nov 2010, 20:16 ]
Post subject:  Re: Skill Error

Gah! I see it now. Stupid me. I thought it would be on the same line :lol:

Author:  gustavolimap [ 07 Feb 2011, 18:29 ]
Post subject:  No valid skill indentifier specified

Server : iRO Valkyrie
I'm try to use Tornado Kick and Counter Kick in my MTK and this message appear

OpenKore version what-will-become-2.1
@ai_seq = attack route
Network state = 5
Network handler = Network::DirectConnection
SVN revision: unknown
Loaded plugins:
plugins/hideConsole.pl (hideConsole)
plugins/Macro/Kore.pl (Kore)
plugins/macro.pl (macro)

Error message:
No valid skill identifier specified.

Stack trace:
Trace begun at src\Skill.pm line 136
Skill::new('Skill', 'auto', undef) called at src\AI\Attack.pm line 308
AI::Attack::main at src\AI\Attack.pm line 97
AI::Attack::process at src\AI\CoreLogic.pm line 77
AI::CoreLogic::iterate at src\functions.pl line 738
main::mainLoop_initialized at src\functions.pl line 69
main::mainLoop at src\Interface.pm line 75
Interface::mainLoop('Interface::Console::Win32=HASH(0x11c920c)') called at openkore.pl line 97
main::__start at start.pl line 129

Interrompido nesta linha:
} else {
* ArgumentException->throw("No valid skill identifier specified.");
}

Help me pleasseeeee :!:

Page 1 of 2 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/