Openkore.com
http://forums.openkore.com/

Logging in different map O.o
http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=61&t=17921
Page 1 of 1

Author:  gustavoavancini [ 23 Aug 2012, 10:00 ]
Post subject:  Logging in different map O.o

Well here we go ...

I'm on Aldebaran, but the Openkore logs as Prontera.gat, the route is calculated to map the Clock Tower, but when he walks the following error appears:

Image

Author:  Kaspy [ 26 Aug 2012, 01:05 ]
Post subject:  Re: Logging in different map O.o

[EN]
This has been resolved... In fact, nor was BUG.
http://openkore.com.br/index.php?/topic ... erente-oo/

[PT-BR]
Isso já foi resolvido... Aliás, nem BUG era.
http://openkore.com.br/index.php?/topic ... erente-oo/

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/