Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 19 Oct 2019, 11:58

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: r7430 | double status Angelus
PostPosted: 28 Jul 2010, 09:10 
Offline
Super Moderators
Super Moderators
User avatar

Joined: 06 May 2008, 12:47
Posts: 801
Angelus is both an AILMENT and a STATUS.

We recently switched from storing by statusName to storing by statusHANDLE.
Code:
$actor->{statuses}{$statusName}

to
Code:
$actor->{statuses}{$statusHANDLE}


The statusHANDLE is different for the AILMENT and STATUS Angelus.

Code:
Received packet: 0229 Handler: character_status
You are now: ailment: Angelus
Received packet: 043F Handler: actor_status_active
You are now: Angelus (Duration: 300s)

This results in having 2x the status Angelus in the list.

Now, when the status is inactive, the STATUS one gets removed but the AILMENT one seems to stay.


A quick and dirty hack, replace the HEALTHSTATE_ANGELUS entry in statusnametable.txt with:
Code:
HEALTHSTATE_ANGELUS Angelus_


NOTE:
this bug is eA's fault, and does not occur on official servers!

_________________
One ST0 to rule them all? One PE viewer to find them!
One ST_kRO to bring them all and in the darkness bind them...

Mount Doom awaits us, fellowship of OpenKore!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: r7430 | double status Angelus
PostPosted: 28 Jul 2010, 11:00 
Offline
Human
Human
User avatar

Joined: 21 Nov 2009, 18:28
Posts: 34
is this coz of the recent update of server(renewal)?
Thank you for supporting us! :)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: r7430 | double status Angelus
PostPosted: 31 Jul 2010, 18:13 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
Technology wrote:
A quick and dirty hack, replace the HEALTHSTATE_ANGELUS entry in statusnametable.txt with:
Code:
HEALTHSTATE_ANGELUS Angelus_

It can be just removed from statusnametable so there will be "Angelus" for EFST_ANGELUS and "HEALTHSTATE_ANGELUS" for itself.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: r7430 | double status Angelus
PostPosted: 11 Aug 2010, 09:03 
Offline
Plain Yogurt
Plain Yogurt
User avatar

Joined: 05 Apr 2008, 05:15
Posts: 95
Location: in place where you cant go
how about in the other status such as Blessing, Falcon and etc..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: r7430 | double status Angelus
PostPosted: 11 Aug 2010, 09:28 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
fco2783 wrote:
how about in the other status such as Blessing, Falcon and etc..

Do you see their doubles in ailments, looks or states?
Well there is Hiding. Feel free to test if it has the same issue.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: r7430 | double status Angelus
PostPosted: 19 Sep 2010, 13:43 
Offline
Super Moderators
Super Moderators
User avatar

Joined: 06 May 2008, 12:47
Posts: 801
possibly "fixed" (read: hackish) in: r7493

Actually I'm going to move this to unresolvable as this is a bug in eA.

_________________
One ST0 to rule them all? One PE viewer to find them!
One ST_kRO to bring them all and in the darkness bind them...

Mount Doom awaits us, fellowship of OpenKore!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: r7430 | double status Angelus
PostPosted: 26 Apr 2013, 02:55 
Offline
Noob
Noob

Joined: 26 Apr 2013, 02:49
Posts: 1
paperone wrote:
is this coz of the recent update of server(renewal)?
Thank you for supporting us! :)

when the server was updated recently ...its also cause of problem for me... :ugeek:

_________________
Leather double beds


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group