Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 18 Oct 2019, 22:20

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Plugin wont load
PostPosted: 27 Mar 2012, 13:01 
Offline
Noob
Noob

Joined: 27 Mar 2012, 12:18
Posts: 2
I have openkore SVN version what-will-become 2.1 and when i click the start.exe it appear:

Code:
Loading all plugins...
Loading plugin plugins/avoidGutterLines/aviodGutterLines.pl...
Loading plugin plugins/aviodSyncEx/avoidSyncEx.pl...
This plugin cannot be loaded because of a problem in the plugin. Please notify the plugin's author about his problem, or remove the plugin so OpenKorecan start.

The error message is:
Plugin contains syntax error:
Can´t locate Time/Hires.pm in @INC <@INC contains: src src/deps
C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/src/deps C:/UsersVasco/Desktop/opnkore/src
C:/Users/Vasco/Desktop/openkore .> at
C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/plugins/avoidSyncEx/avoidSyncEx.pl line 19.
BEGIN failed--compilation aborted at
C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/plugins/avoidSyncEx/avoidSyncEx.pl line 19.


I tried to delete the plugin with the conflict and this happens:

Code:
Loading all plugins...
Loading plugin plugins/avoidGutterLines/avoidGutterLines.pl...
Loading plugin plugins/busCommands/busCommands.pl...
Loading plugin plugins/customCaption/customCaption.pl...
Loading plugin plugins/gamefort/gamefort.pl...
Using an array as a reference is deprecated at C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/plugins/gamefort/gamefort.pl line 52.
Loading plugin plugins/LogDaBandaRestart/LogDaBandaRestart.pl...
Loading plugin plugins/macroinclude/macroinclude.pl...
Loading plugin plugins/macroStability/macroStability.pl...
Loading plugin plugins/vanguard/vanguard.pl...
Loading plugin plugins/WoEwatcher/WoE_watcher.pl...
This plugin cannot be loaded because of a problem in the plugin. Please notify the plugin's author about his problem, or remove the plugin so OpenKorecan start.

The error message is:
Plugin contains syntax errors:
Can't locate DBI.pm in <@INC contains: src src/deps
C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/src/deps C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/src
C:/Users/Vasco/Desktop/openkore .> at
C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/plugins/WoE Watcher/WoE_watcher.pl line 10.
BEGIN failed--compilation aborted at
C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/plugins/WoE Watcher/WoE_watcher.pl line 10.


I did the same with this one and this happens:

Code:
OpenKore version what-will-become-2.1
SVN revision: unknown
Loaded plugins:
  plugins/avoidGutterLines/avoidGutterLines.pl (avoidGutterLines)
  plugins/busCommands/busCommands.pl (busCommands)
  plugins/customCaption/customCaption.pl (customCaption)
  plugins/gamefort/gamefort.pl (gamefort)
  plugins/logDaBandaRestart/logDaBandaRestart.pl (logDaBandaRestart)
  plugins/macroinclude/macroinclude.pl (macroinclude)
  plugins/macroStability/macroStability.pl (macroStability)
  plugins/vanguard/vanguard.pl (vanguard)

Error message:
macro plugin is not installed or it was renamed from macro.pl. at C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/plugins/macroStability/macroStability.pl line 92.

Stack trace:
macro plugin is not installed or it was renamed from macro.pl. at C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/plugins/macroStability/macroStability.pl line 92.
at C:/Users/Vasco/Desktop/openkore/plugins/macroStability/macroStability.pl line 92
   macroStability::onKStart('start3', undef, undef) called at src/Plugins.pm line 433
   Plugins::callHook('start3') called at src/functions.pl line 288
   main::loadDataFiles() called at src/functions.pl line 81
   main::mainLoop() called at src/Interface.pm line 75
   Interface::mainLoop('Interface::Console::Win32=HASH(0x2847514)') called at openkore.pl line 97
   main::__start() called at start.pl line 136

Died at this line:
           unload;
*          die "macro plugin is not installed or it was renamed from macro.pl.";
        }


I already tried reinstalling but the same happens, can somebody fix this. Thanks for your time.


Last edited by Cozzie on 27 Mar 2012, 15:31, edited 1 time in total.
Replaced color tags with code tags.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin wont load
PostPosted: 27 Mar 2012, 15:26 
Offline
Developers
Developers
User avatar

Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Posts: 621
Location: Moskow (Russia)
You need all these plugins? :o :o :o

_________________
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin wont load
PostPosted: 27 Mar 2012, 15:30 
Offline
Spam Generator
Spam Generator

Joined: 04 Apr 2008, 09:30
Posts: 501
Location: Melbourne, City of beer and awful sushis
Please, use the code tag and no fancy colors!

_________________
Make Openkore Awesome. Join the team.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin wont load
PostPosted: 27 Mar 2012, 19:48 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 16 Dec 2011, 02:53
Posts: 1215
Location: Brazil
Hey man, delete or remove all plugins of this directory.

1) Perl Version
2) Have you tried download the openkore again ?

_________________
"'There are three things all wise men fear: the sea in storm, a night with no moon, and the anger of a gentle man.'" :P

viewtopic.php?f=10&t=16117

Thanks for this Eternal! =D <3<3


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin wont load
PostPosted: 27 Mar 2012, 20:44 
Offline
Noob
Noob

Joined: 27 Mar 2012, 12:18
Posts: 2
Thx for all the answers Skylor I deleted all my plugins and openkore connnected fine but don't i need the plugins so it works properly? My Perl is ActivePerl 5.14.2.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin wont load
PostPosted: 28 Mar 2012, 05:03 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 24 Apr 2008, 12:02
Posts: 1301
Uberplate wrote:
My Perl is ActivePerl 5.14.2.

Oh. Well. OpenKore uses ActivePerl 5.12
If you want to use more recent version of Perl you need to Recompile XSTools and probably NetRedirect.

_________________
Join our Team. Click here.
Image


Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin wont load
PostPosted: 28 Mar 2012, 18:58 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 16 Dec 2011, 02:53
Posts: 1215
Location: Brazil
You don't need plugin to openkore works.
The plugins is thing adittional to openkore.

Are you sure ?

Quote:
Loading plugin plugins/vanguard/vanguard.pl...
Loading plugin plugins/gamefort/gamefort.pl...
Loading plugin plugins/WoEwatcher/WoE_watcher.pl...


These plugins are not recommended. (I not recommend, hehe)
The rest is apparently correct and works without errors.


You don't need avoidSyncEx. (Unless that play's on bRO... iMike or other people, Correct me if i'm wrong)

_________________
"'There are three things all wise men fear: the sea in storm, a night with no moon, and the anger of a gentle man.'" :P

viewtopic.php?f=10&t=16117

Thanks for this Eternal! =D <3<3


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin wont load
PostPosted: 29 Mar 2012, 04:30 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 24 Apr 2008, 12:02
Posts: 1301
Quote:
Loading plugin plugins/vanguard/vanguard.pl...
Loading plugin plugins/gamefort/gamefort.pl...

Oh. Vanguard and GameFort plugins can Conflict with each other.
I think, that if you remove thus, that you do not need, all will be fine, and case could be closed.

_________________
Join our Team. Click here.
Image


Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group