Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 16 Aug 2018, 07:37

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Bot doens't recognize monsters
PostPosted: 03 Feb 2012, 07:04 
Offline
Noob
Noob

Joined: 03 Feb 2012, 06:45
Posts: 5
Hey,
I am quite new (and noob) with Openkore, but I was trying to use it on a quite new small private french server: Ruins of Secret.

I've tried to make it work using different guides, on this website and on others as well. As for me, openkore programme seems to work, there is no connection problem, i can log in with a character, and I managed to use lockmap where I want him to stay for testing the bot (payon dongeon). However, the character (a swordman about lv 27) moves around, but doesn't attack. Neither with skills nor with his weapon, he just walks around waiting to get killed...

I tried this for bash on agressive monsters...
Code:
attackSkillSlot Bash {
   lvl 10
   dist 1.5
   sp > 10
   monsters Familiar, Zombie
}


I belive I have nothing to change here in order for the character to auto attack...
Code:
attackAuto 2
attackAuto_party 1
attackAuto_onlyWhenSafe 0
attackAuto_followTarget 1
attackAuto_inLockOnly 1
attackDistance 1.5
attackDistanceAuto 0
attackMaxDistance 2.5
attackMaxRouteDistance 100
attackMaxRouteTime 4
attackMinPlayerDistance 2
attackMinPortalDistance 4
attackUseWeapon 1
attackNoGiveup 0
attackCanSnipe 0
attackCheckLOS 0
attackLooters 0
attackChangeTarget 1
aggressiveAntiKS 0


Maybe there's an error in these codes, however I believe the problem might come from the fact that the server is using half french half english data.
The names of the monsters are in english, as well as the database when you use commands like "@mi Zombie".
However, the items you drop are in French...
Here are the server informations I put in server.txt (and there is no connection problems...)
Code:
[Ruins of Secret]
ip 87.106.97.55
port 6900
master_version 20
version 23
serverType 8_4
serverEncoding Western
addTableFolders fRO


If anyone can help me with some advices... I would be very thankful...

Or maybe anyone can try it on the server himself ?
Here is a link: (downloads = "téléchargements"), then click on "télécharger Full Client"
http://www.ruinsofsecret.com/index.php

Anyway, thanks for you help, and sorry if my english isn't perfect...


Top
 Profile  
 
 Post subject: sprite of a player
PostPosted: 18 Feb 2012, 10:01 
Offline
Noob
Noob

Joined: 18 Feb 2012, 09:48
Posts: 1
hello please help me

Please look at this

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Player Unknown #5051628 (0) uses Unknown 353 on herself (Lv: 65535)
Found perfectly hidden Player Unknown #5051628 (0)
Player Unknown #5051631 (7) uses Unknown 353 on herself (Lv: 65535)
Found perfectly hidden Player Unknown #5051631 (7)
Teleporting to avoid all players
Player Unknown #5051603 (5) uses ファイアーピラー (Lv: 10) on location (148, 140)
Found perfectly hidden Player Unknown #5051631 (7)
Teleporting due to idle
Teleporting to avoid all players
You used Item: Fly Wing (1) x 1 - 24 left
Teleporting due to idle
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Unknown #5051628 is Not Player
It is a monster

but openkore said it is the player

Please tell me how to attack the   Unknown #5051628.

I'm sorry my poor English
Im not good at study japanese XD

thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sprite of a player
PostPosted: 18 Feb 2012, 23:35 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
"actor_display" packet handler needs to always use $args->{object_type} when its defined and only guess actor type when $args->{object_type} is undefined. Currently it's only used to detect NPCs with monster sprites.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ruins Of Secret | Bot doens't recognizes monsters | ..
PostPosted: 18 Feb 2012, 23:45 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
Do monster appear in monster list ("ml" command)?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ruins Of Secret | Bot doens't recognizes monsters | ..
PostPosted: 21 Feb 2012, 11:08 
Offline
Noob
Noob

Joined: 03 Feb 2012, 06:45
Posts: 5
No there is no monster in this list, even when a monster is attacking my swordman (a familiar)...
Is there anything i'm supposed to do to "register" all the monsters in openkore ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Bot won't detect Custom Monster
PostPosted: 27 Feb 2012, 17:56 
Offline
Noob
Noob

Joined: 26 Feb 2012, 17:47
Posts: 3
Hello Openkore,

i get the problem that i write down all ID's of custom monsters my server have but this numbers change everytime.

(Unknown #xxxxxxx) they are allways the same monsters and my bot will not attack them if they are unknown.

I take the ID from this Unknown #xxxxxx error and write it down in monsters.txt and in mon_control i write down the name of the monster (Custom_Monster 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0).

I hope you could help me

~Dairo


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bot won't detect Custom Monster
PostPosted: 27 Feb 2012, 23:52 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
Dairo wrote:
i get the problem that i write down all ID's of custom monsters my server have but this numbers change everytime.
(Unknown #xxxxxxx) they are allways the same monsters and my bot will not attack them if they are unknown.

It's actor IDs, not monster IDs, and they will be different for the same kind of monster. If they're displayed as "Unknown", not "Monster", that's a problem with detecting actor type.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bot doens't recognize monsters
PostPosted: 29 Feb 2012, 20:08 
Offline
Noob
Noob

Joined: 03 Feb 2012, 06:45
Posts: 5
In my case, when my character is attacked, I can see the name of the monster...
But my swordman is just walking around with commands like:
"Calculating random route to: Payon Cave (pay_dun00): 34, 90"

When i'm attacked, the line is:

"(100/100) NPC Familiar (0) attacks you (Dmg: 21) (Delay: 576ms)
(96/100) NPC Familiar (0) attacks you (Dmg: 16) (Delay: 576ms)
(94/100) NPC Familiar (2) attacks you (Dmg: 17) (Delay: 576ms)"

and it goes on... untill it says that i've died...
and when I try do to ml, there is no monster in the list...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bot doens't recognize monsters
PostPosted: 05 Mar 2012, 11:05 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
Gargamel wrote:
"(100/100) NPC Familiar (0) attacks you (Dmg: 21) (Delay: 576ms)
(96/100) NPC Familiar (0) attacks you (Dmg: 16) (Delay: 576ms)
(94/100) NPC Familiar (2) attacks you (Dmg: 17) (Delay: 576ms)"

and when I try do to ml, there is no monster in the list...

Yeah, that's the problem - monsters are recognized as something else.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bot doens't recognize monsters
PostPosted: 06 Mar 2012, 07:08 
Offline
Noob
Noob

Joined: 03 Feb 2012, 06:45
Posts: 5
Ok, and what do you think I can do to change this "NPC" problem?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group