Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 03 Apr 2020, 14:02

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 68 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject: TrueRO
PostPosted: 18 Jan 2014, 16:28 
Offline
Noob
Noob

Joined: 18 Jan 2014, 16:11
Posts: 3
Hello,

so i've just found this new server and wanted to try to bot to them,
they have this weird login system where you login into the patcher and after that it starts RO when you select the server it'll check the info.
since it's the 1st p-server i tried to bot on (i recently lost all my Iro accounts lol) i followed the connectivity guide on the openkore wiki, but i think the server is encrypted
since the packets are 97 and not 55 and the version info and master version make no sense, here's what i got maybe someone else can help me further please?

server site : http://truero.com/

version(hex) : 61 00 2A 00?
ip : 209.151.167.140
port: 6900
master version(hex): 35?

i hope someone can help me out i'm kinda at wits end but still interested so if someone could be so kind if they can help to also explain what they did or how they did it i'd be very grateful.
(even if you don't want to explain it i'd still be grateful)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TrueRO
PostPosted: 18 Jan 2014, 20:37 
Offline
Human
Human

Joined: 29 Jan 2009, 00:24
Posts: 40
Just convert Hex to Dec using Windows Calculator, it will be:

master_version 53
version 24874

I've never tried to connect on a server with Patch login, but I think it's pretty much the same.
Try yourself, then post here the full server configuration.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TrueRO
PostPosted: 19 Jan 2014, 00:47 
Offline
Noob
Noob

Joined: 18 Jan 2014, 16:11
Posts: 3
i got did that before but got a really fucked up high version number (probably screwed up somewhere).

so i got it now but i get a weird "Packet Toknizer Unknown switch 083E"

eitherway here is it so far, did i just screw up something?

Code:
[TrueRO]
ip 209.151.167.140
port 6900
version 24874
master_version 53
serverType kRO_RagexeRE_2010_01_26a
serverEncoding Western
charBlockSize
addTableFolders translated/kRO_english;kRO


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TrueRO
PostPosted: 21 Jan 2014, 18:10 
Offline
Human
Human

Joined: 29 Jan 2009, 00:24
Posts: 40
I'm not sure, but it's seems that the login is encrypt, so it's not possible to bot.

But have you extracted the recvpackets?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TrueRO
PostPosted: 22 Jan 2014, 16:02 
Offline
Noob
Noob

Joined: 18 Jan 2014, 16:11
Posts: 3
i don't think so since i have no idea what you're talking about :P sorry


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TrueRO
PostPosted: 22 Jan 2014, 16:15 
Offline
Human
Human

Joined: 29 Jan 2009, 00:24
Posts: 40
Oh here you go, thats why =P

So just follow these simple steps here: http://www.openkore.com/index.php/Recvpackets.txt

I suggest to start first with JCV Tools.

Than add this line to your server configuration:
Code:
recvpackets TrueRO.txt


Save the generated file (called as Recvpackets.txt) with TrueRO.txt name, on Tables folder. I suggest to use that name, you can change it if you want.


Top
 Profile  
 
 Post subject: trueRO
PostPosted: 07 Jun 2014, 12:08 
Offline
The Way Of Human
The Way Of Human

Joined: 11 Apr 2008, 07:03
Posts: 178
im encountering "inventory is empty" when enter i to check on my inventory, but other then that it looks like the bot is working fine. its attacking and picking up stuff right now i cant post the server info as im using my phone to post this thread. will update this thread tomorrow using pc so if anyone knows how to fix the servertype for trueRO pls help out thanks

Edit :
Code:
[True RO]
ip 209.151.167.140
port 6900
version 45
master_version 25
serverType kRO_RagexeRE_2010_11_24a
serverEncoding Western
charBlockSize 144
addTableFolders iRO


Image

this is what i kept getting whenever im trying to see whats in my inventory, and other functions seem not to be working correctly too like quest list etc


Last edited by -Saint Seiya- on 08 Jun 2014, 03:16, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: trueRO
PostPosted: 07 Jun 2014, 12:39 
Offline
Noob
Noob

Joined: 11 Oct 2011, 02:56
Posts: 7
maybe i can help add, whats your skype


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: trueRO
PostPosted: 08 Jun 2014, 01:35 
Offline
Noob
Noob

Joined: 22 May 2014, 09:28
Posts: 17
Location: Singapore
Once you post the server info, ill try to help you out.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: trueRO
PostPosted: 08 Jun 2014, 03:54 
Offline
The Way Of Human
The Way Of Human

Joined: 11 Apr 2008, 07:03
Posts: 178
i've alr edited on the first post. feel free to test out the server info.

these few packet also shows up when logging in

Code:
Packet Parser: Unknown switch: 020D
Packet Parser: Unknown switch: 08B9
Packet Parser: Unknown switch: 082D
Packet Parser: Unknown switch: 09A0


im not able to extract out the recvpacket from this server not sure if its their .exe protected or something else is affecting it


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 68 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group