Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 18 Jun 2019, 20:45

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Openkore/Bot stuck in town.
PostPosted: 16 May 2019, 17:01 
Offline
Noob
Noob

Joined: 24 Feb 2019, 07:15
Posts: 5
I have tried searching the forum for answer but could not find anything useful.

Here's my problem.

I am currently running 10 clients and i leave them 24/7, I have them configured to get fish in storage if it reach 1 Fish.

Here's the problem.

1. If my bot runs out of fish sometime it will just stare at kafra and wont do nothing, what i have to do is click kafra so it will continue with the storage process.

2. I am getting the Error: Could Not Calculate Route to Example prt_fild1. But i know for a fact that the route in my route.txt is correct and when i first launched OpenKore
it can go to the map.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Openkore/Bot stuck in town.
PostPosted: 17 May 2019, 07:13 
Offline
OpenKore Monk
OpenKore Monk
User avatar

Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Posts: 572
Location: Genting Highland, Malaysia
kafraislove wrote:
what i have to do is click kafra so it will continue with the storage process.


Check:

http://openkore.com/index.php/StorageAuto_npc_type
http://openkore.com/index.php/StorageAuto_npc_steps
Code:
storageAuto_npc_type
storageAuto_npc_steps


Show your config.

kafraislove wrote:
I am getting the Error: Could Not Calculate Route to Example prt_fild1. But i know for a fact that the route in my route.txt is correct and when i first launched OpenKore
it can go to the map.


route.txt ??
You use plugins or something?
Default openkore didn't have such file name.
At least not that I'm aware of.

Either way, you need to look at you bot again:

-Check map (Example izlude classic / Renewal have different map)
-What does it do & trying to do.
-From where to where.
-Does the location is reachable (coordinate).
-Is it walkable.

If your concern regarding only on random error showing that; fear not. It's normal.
If it persist, then you might wanna upload your config and some screenshot.

More details you can provide, more accurate solution can be given.
Vague information can only result in vague answers.

_________________

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group