Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 18 Aug 2018, 08:59

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: ArdentRo difficulties.
PostPosted: 21 Oct 2012, 06:06 
Offline
Noob
Noob

Joined: 02 Oct 2012, 19:00
Posts: 2
Hi there i was trying to connect to the ArdentRo server, it runs on eAmod so xKore 1 is a must, but long story short, i couldn't.
so here i am asking for help.... would be appreciated.
some of the problems i am experiencing are not getting a response from the npc and not being able to move at all while in the game, so the bot stuck while trying to walk... as u can see i am really noob in this "connecting to private servers thing"

Here is the information i have:
[ArdentRO]
ip 63.143.55.117
port 6900
master_version 2
version 26
serverType kRO_Sakexe_2007_02_12a ------ This is probably wrong. I've tried to get the recvpackets.txt but packet extractor v3 wont work
charBlockSize 112
serverEncoding Western
addTableFolders iRO

well so here is a picture of the information source....
Image
http://imageshack.us/photo/my-images/58 ... tinfo.png/ --- this is the link to the image.

Once again the server is runing on eAmod so i dont know if any of you guys knows to get Openkore Runing on one of those, thanks in advance .


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group