Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 22 Jan 2018, 17:47

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Can't connect in Openkore: Incoming data left in the buffer
PostPosted: 26 Dec 2017, 03:38 
Offline
Noob
Noob

Joined: 26 Dec 2017, 03:25
Posts: 1
Hi masters,

I am configuring a custom bot for a private server (it has no Gepard Shield)
I followed the steps in the YouTube tutorial (https://www.youtube.com/watch?v=GJrH8XA ... =4&list=WL)
from getting the i.p, versions, etc. and received packets everything works fine
PIN code is correct
but after selecting the character # OpenKore can't connect
It continues to reconnect.

Error says Incoming data left in the buffer:
===============================
3 bytes
0> 81 00 08

(Please see screenshot)

I appreciate your help thank you very much


Attachments:
openkore-load.png
openkore-load.png [ 24.84 KiB | Viewed 151 times ]
openkore-error.png
openkore-error.png [ 47.7 KiB | Viewed 151 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group