Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 19 Oct 2018, 03:18

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with ma add zeny # "Failed to attach item"
PostPosted: 26 May 2018, 20:13 
Offline
Noob
Noob

Joined: 21 May 2018, 18:34
Posts: 7
Thats guys, mi server has @mail if it helps.
Theres another way to attach zeny to a mail ?

Its important to say that i can attach items with the same command, and ms command works fine.

Some data

private 1
version 20
master_version 2
serverEncoding Western
serverType 8_4
charBlockSize 108


Attachments:
File comment: Error
data.png
data.png [ 10.11 KiB | Viewed 648 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with ma add zeny # "Failed to attach item"
PostPosted: 26 May 2018, 22:39 
Offline
Developers
Developers

Joined: 09 Apr 2017, 07:23
Posts: 220
Location: Thailand
serverType 8_4
charBlockSize 108

clientdate?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with ma add zeny # "Failed to attach item"
PostPosted: 26 May 2018, 23:09 
Offline
Noob
Noob

Joined: 21 May 2018, 18:34
Posts: 7
sctnightcore wrote:
serverType 8_4
charBlockSize 108

clientdate?


Jan 22 2008


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with ma add zeny # "Failed to attach item"
PostPosted: 27 May 2018, 11:08 
Offline
Noob
Noob

Joined: 21 May 2018, 18:34
Posts: 7
I was using the version from Github but now i downloaded the 2.0.7 version and the command works. The problem that i have now is that this version doesnt have charselect command. I need it cause i want to make a macro to log in send a mail with zeny, go to char select , delete the pj and make another one.

Some tips ?


Last edited by Insigne on 27 May 2018, 11:20, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with ma add zeny # "Failed to attach item"
PostPosted: 27 May 2018, 11:18 
Offline
Developers
Developers

Joined: 09 Apr 2017, 07:23
Posts: 220
Location: Thailand
I hate client 2008 so much.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with ma add zeny # "Failed to attach item"
PostPosted: 27 May 2018, 14:01 
Offline
Noob
Noob

Joined: 21 May 2018, 18:34
Posts: 7
Im ussing Reincarnate, it works , but not at all , it deleted the character and then send an error 006e lecture packet.
Im trying to fix this by changing some code, if you can help me with this ill be grateful.
Thx


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with ma add zeny # "Failed to attach item"
PostPosted: 27 May 2018, 19:38 
Offline
Noob
Noob

Joined: 21 May 2018, 18:34
Posts: 7
Im ok, was a proble with the hair style number, some numbers send a bad packet , set them to 1 fix the problem.

Its done. thx


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group