Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 13 Nov 2019, 04:08

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 02 Apr 2011, 11:37 
Offline
Human
Human
User avatar

Joined: 03 Feb 2011, 08:10
Posts: 22
Mystical Amplification last for 30 secs and cleared after you cast some attack skill like Fire Bolt, and you have to recast it for it to amp the next damaging skill.

Problem:
-I set the bot to cast fire bolt with the "whenStatusActive Mystical Amplification".
-I set the bot to cast amp when "whenStatusInactive Mystical Amplification".

-But, the bot continue to recast the 2nd fire bolt without casting amp first eventho I put "whenStatusActive Mystical Amplification".

Here is the code:
Quote:
attackSkillSlot Fire Bolt {
lvl 10
sp > 30
whenStatusInactive EFST_POSTDELAY
whenStatusActive Mystical Amplification
monsters Holden
}

useSelf_skill Mystical Amplification {
lvl 10
sp > 50
whenStatusInactive Mystical Amplification, EFST_POSTDELAY
}


Suggestion?

-puNKiey


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 14 Apr 2011, 15:29 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
Casting of the second bolt starts before status disappears?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 17 Apr 2011, 09:31 
Offline
Human
Human
User avatar

Joined: 03 Feb 2011, 08:10
Posts: 22
Unfortunately, the amp status should be removed after the cast of first bolt. But it still there. Eventho the amp status is still on, and you cast the second bolt, the second bolt will not be amped.

The amp status should expired after the first bolt, and recast it, for it to amp the second bolt.

To do:
Mystical Amplification
- Expired in 30 secs = done
- Expired after damaging skill casted = not yet done

I wish I can update the code myself. But I dont know where the code might be. Suggestion?

Or perhaps, I got everyhing wrong? yikes! :?

-puNKiey


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 17 Apr 2011, 17:48 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
So that status just never disappears in Kore?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 20 Apr 2011, 14:11 
Offline
Human
Human
User avatar

Joined: 03 Feb 2011, 08:10
Posts: 22
It do disappear after 30secs. But when you cast amp, and cast damaging skill, it remain until the 30secs timeout reached. It should be cleared after damaging skill casted, so that "whenStatusActive Mystical Amplification" can be use properly.

-puNKiey


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 21 Apr 2011, 05:08 
Offline
Noob
Noob

Joined: 27 Mar 2011, 22:56
Posts: 7
Why don't you try to remove EFST_POSTDELAY from the Fire Bolt and see if it helps, or try to remove "monsters Holden".

If you tried everything else, how about trying AttackComboSlot? (although it might not work since MA is not really an attack skill...)

Something like

attackComboSlot Fire Bolt {
lvl 10
sp > 30
afterSkill Mystical Amplification
waitBeforeUse <--- this you have to find out the skill delay after Mystical Amp
}

I never botted a mage, so I don't know if they work. :s


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 21 Apr 2011, 09:13 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
Yea, it probably can be configured like that too (Amplification needs to be configured as attackSkillSlot with isSelfSkill in this case).


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 22 May 2011, 12:42 
Offline
Noob
Noob

Joined: 22 May 2011, 12:38
Posts: 1
I have had this issue as well, and cannot seem to figure out a solution. Openkore seems to fail to cancel the presence of Mystical Amplification after casting a spell which consumes the effect.

I tried something as suggested in this thread, using the combos, but it doesn't seem to work as intended. MA is still not cast when it should be. Might someone give any pointers? What I had tried was:

attackSkillSlot Mystical Amplification {
lvl 5
dist
maxCastTime 0
minCastTime 0
hp
sp
onAction
whenStatusActive
whenStatusInactive
whenFollowing
spirit
aggressives
previousDamage
stopWhenHit 0
inLockOnly 0
notInTown 0
timeout 0
disabled 0
monsters
notMonsters
maxAttempts 0
maxUses 0
target_whenStatusActive
target_whenStatusInactive
target_deltaHp
inInventory
isSelfSkill 1
manualAI 0
}


attackComboSlot Cold Bolt{
lvl 5
dist 9
monsters Flora, Beetle King, Savage
afterSkill Mystical Amplification
waitBeforeUse 1
maxUses 1
maxAttempts 1
target_deltaHp = 0
isSelfSkill 0
disabled 0
}


Thanks for anyone's input.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mystical Amplification problem (I think)
PostPosted: 06 Oct 2011, 15:37 
Offline
Developers
Developers

Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Posts: 1811
eAthena doesn't seem to have this bug.

This plugin should solve it: http://openkore.svn.sourceforge.net/vie ... iew=markup


Top
 Profile  
 
 Post subject: BUG in the skill Amplify Magic Power (ID# 366)
PostPosted: 27 Jul 2012, 19:43 
Offline
OpenKore Monk
OpenKore Monk

Joined: 08 Jun 2012, 15:42
Posts: 401
Location: Brazil
Image

[EN] (Translated by Triper)
Amplify Magic Power boosts the magical attack only for the first skill used after it as seen in here:
http://ratemyserver.net/index.php?sk_na ... rch=Search
The problem is that OpenKore keeps saying that is still on, even after using any skill.

I would like to know if this is a bug that only applies to bRO. If not, I can fix it.
Any tip, you're welcome to talk about it, I appreciate ^^
And while on this... Would it be good and possible to show how much time is left to any buff end or there is already something that does that?

[PT-BR]
A skill Amplificação Mística aumenta o ataque mágica apenas na primeira habilidade após ela ser usada, conforme pode ser visto aqui:
http://ratemyserver.net/index.php?sk_na ... rch=Search
O problema é que o OpenKore continua dizendo que ela esta ativada, mesmo após usar alguma habilidade.

Gostaria de saber se esse BUG é apenas no bRO. Se não for, posso corrigir.
Qual quer dica, pode falar, agradeço ^^
Aproveitando o tópico... Será que seria viável e possível mostrar quando tempo falta para determinado buff acabar? Ou já tem isso?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group