Search found 5 matches

by azriaa
07 Apr 2012, 05:11
Forum: Resolved Questions
Topic: Bot doens't recognize monsters
Replies: 48
Views: 86797

Re: Bot doens't recognize monsters

I changed accordly to the connectivity guide To put kRO_RagexeRE_2010_11_24a Now monsters are detected as monsters, the names are correct, however now items are not recognized anymore -_- my character attacks the monsters, but doesnt loot anything... private 1 master_version 16 version 20 serverType...
by azriaa
06 Apr 2012, 10:11
Forum: Resolved Questions
Topic: Bot doens't recognize monsters
Replies: 48
Views: 86797

Monsters detected as NPCs

Hi everyone, I have some trouble with Openkore on a private server, Monsters are detected as NPCs So when I use ML : command : nothing appears when I use NL : every monster appears If I change servertype >> connection errors or timeouts if I change packet lenght >> chracters's informations are wrong...
by azriaa
05 Apr 2012, 04:38
Forum: Resolved Questions
Topic: Bot doens't recognize monsters
Replies: 48
Views: 86797

Re: Unable to switch character, many issues tested

Sorry for the double post, but this issue is fixed I changed packet lenght to 136 and it works (for the characters informations only :s ) Actually, my character doesn't attack any monster, ever aggressive ones ... Here is a picture http://img15.hostingpics.net/pics/157938fichier3.png Here is my curr...
by azriaa
05 Apr 2012, 04:16
Forum: Resolved Questions
Topic: Bot doens't recognize monsters
Replies: 48
Views: 86797

Re: Unable to switch character, many issues tested

I don't understand ! Changing the block size makes the characters' informations ever worst, furthermore, I didn't succeed running any packet lenght extractor ... O tried executable analyser (http://lazarsoft.info/pehdr.html) but I don't know where the packet lenght is stored.... Moreover, while usin...
by azriaa
04 Apr 2012, 08:16
Forum: Resolved Questions
Topic: Bot doens't recognize monsters
Replies: 48
Views: 86797

UPDATE : Monsters detected as NPCs

Hi everyone, I configured Openkore to run on a french private server, however I have many troubles port 16900 private 1 master_version 16 version 20 serverType pRO serverEncoding Western charBlockSize 136 addTableFolders fRO Other server type or table folders or charblocksize generates an error (tim...