Page 1 of 1

Openkore create my own routes?

Posted: 09 Aug 2019, 04:51
by Akk
I notice openkore randomroute usually isn't very effective. I find that openkore runs back the way it came very often wasting a lot of time and not being very efficient.

Is there a way to create my own route's, or edit random route's?

Side question,
I'm trying telesearch killing with my alchemist, which is using only homonculus to kill. But I cannot get the homonculus to attack when I telesearch. I've got it up and running properly with randomroute walking, but not with telesearch.

Thanks for any advice :)

Re: Openkore create my own routes?

Posted: 09 Aug 2019, 07:31
by fadreus
Akk wrote:I notice openkore randomroute usually isn't very effective. I find that openkore runs back the way it came very often wasting a lot of time and not being very efficient.
That is to fix bot runaway from monster after killed.
You can just revert it here
Akk wrote:Is there a way to create my own route's, or edit random route's?
Plenty of way. Some of it:
- Create your own plugin. Can use config as "memory", refer to KvM macro for idea.
- You can make use of macro with config lockMap_randomY & X. Change your spot every now and then.
Akk wrote:I'm trying telesearch killing with my alchemist, which is using only homonculus to kill. But I cannot get the homonculus to attack when I telesearch. I've got it up and running properly with randomroute walking, but not with telesearch.
Guess you configure it wrong.
Not sure you meant tele-search plugin or config.
I don't use the plugin, so for the config teleportAuto_search?
It use to search for specific amount of monster in screen. Refer wiki.
For homunculus to attack, you need to set yout alchemist to attack too.
If not, your bot will be in idle state and teleport before your homun could kill.

Re: Openkore create my own routes?

Posted: 09 Aug 2019, 18:02
by Akk
I have my alchemist set to attack too. If you look in the console it will say, you are now attacking xxxx, but the homonuculus will not be attacking. Also have my mon_config set to 1 0 1 1.

I'm completely new to macro's, is there a simple way to go about this to create my own route's? Probably easiest with changing lock map x/y?

Code: Select all

#############Custom Routes################

automacro Alchemist_70 {
priority 2
exclusive 1
run-once 1
class Alchemist

call {
do conf lockMap prt_fild05 
do conf lockMap_x 30
do conf lockMap_y 30
}
}
Not sure how i can make it attack on the way to these coordinate's, then move to another set of x/y coordinate's. Any help will be lovely :)

Re: Openkore create my own routes?

Posted: 09 Aug 2019, 23:18
by fadreus
Akk wrote: If you look in the console it will say,
Where?
I hope you realize you didn't upload any config neither screenshot or anything.
No one can know if you configure it right or wrong.
Akk wrote:you are now attacking xxxx, but the homonuculus will not be attacking
FYI, I have no problem. My homun killing as it should.
Akk wrote: Also have my mon_config set to 1 0 1 1.
If the idea is not to walk but teleport to kill, you don't need teleportAuto_search or mon_control (Again, check wiki)
Just teleportAuto_idle 1 & route_randomWalk 0
Akk wrote:is there a simple way to go about this to create my own route's?
Nope, nothing is easy in this world when you are newbie on something.
As the saying goes "Life doesn't get easier, you just getting stronger."
Akk wrote:Probably easiest with changing lock map x/y?
Try it and see what happen.
Akk wrote:Not sure how i can make it attack on the way to these coordinate's, then move to another set of x/y coordinate's.
Depend.
If you set route_step 3 and monster is all aggressives & fast moving speed with attackAuto_inLockOnly 1, it should attack when being attacked.
If not, nope.
Akk wrote: Any help will be lovely
Use lockMap_randX & lockMap_randY.

Re: Openkore create my own routes?

Posted: 09 Aug 2019, 23:44
by Akk
Hmm, I've got it all working. Got random route's going, I'll consider this answered thanks for the help. :)