eventMacro - Adding Automacro Condition

This section is created for developers and non-developers who think that he/she has a good (and realistic) idea that might contribute to the OpenKore community.

Moderator: Moderators

Post Reply
Message
Author
fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

eventMacro - Adding Automacro Condition

#1 Post by fadreus »

Since eventMacro keep improving while macro seems to have stopped developing; I have few suggestion to make.
There 2 condition I would like to be implemented in eventMacro from macro for automacro condition which is

- console /<regexp>/
- eval <perl exp>

These 2 condition can be very handy for anyone who requiring certain condition to be triggered which doesn't currently available.
As for myself. I usually don't find certain or perfect condition to run certain task which I heavily relies on these 2 to optimizing my bot performance.

For now, I use macro as automacro calling eventMacro but there are condition which no longer usable in macro but available in eventMacro (e.g. quest).
I'd like some of macros and eventMacro automacro condition to be used together.

Regards.
Last edited by fadreus on 19 Nov 2017, 13:38, edited 2 times in total.

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

sctnightcore
Developers
Developers
Posts: 232
Joined: 09 Apr 2017, 07:23
Noob?: No
Location: Thailand

Re: eventMacro - Adding Automacro Condition

#2 Post by sctnightcore »


fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

Re: eventMacro - Adding Automacro Condition

#3 Post by fadreus »

Isn't really an automacro condition I'm expecting.

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

Mortimal
Developers
Developers
Posts: 389
Joined: 01 Nov 2008, 15:31
Noob?: No

Re: eventMacro - Adding Automacro Condition

#4 Post by Mortimal »

Eventmacro is created to get lost of that AM conditions. Use simpleHookEvent. If there is no needed hook in there we will create it on your demand.
Please use pin function for uploading your file contents!

fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

Re: eventMacro - Adding Automacro Condition

#5 Post by fadreus »

I'm still experimenting with various condition, though I'm not sure which hook I'll be requesting.

For the time being, I'll just use normal macro until it's totally not supported :?

Thanks.

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

Post Reply