Temporary fix for openkore pRO problems (Feb 3, 2013)

Philippines

Moderators: waferbaron, Moderators

Forum rules
This server is currently not maintained and tables folder (including connection info) is outdated. Read the wiki for instructions on how to update those information. Please contribute your updated info. Contact Cozzie to join the team as a regular server supporter.
Post Reply
Message
Author
aj0258
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 30 Jan 2013, 09:42
Noob?: Yes

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#41 Post by aj0258 »

quick question
can i copy my old config and plug in folder to the new folder to try this out?

User avatar
waferbaron
NOT A FUCKING NOOB!
NOT A FUCKING NOOB!
Posts: 9
Joined: 30 Jun 2012, 16:32
Noob?: No
Location: Minas Tirith

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#42 Post by waferbaron »

aj0258 wrote:quick question
can i copy my old config and plug in folder to the new folder to try this out?
yup.
banging my head against the wall.

aj0258
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 30 Jan 2013, 09:42
Noob?: Yes

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#43 Post by aj0258 »

the fix works nicely
also fixed the empty inventory glitch and i haven't seen a single packet error or something
thanks heero

keikoato123
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 30 Jan 2013, 18:26
Noob?: Yes

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#44 Post by keikoato123 »

Hi,


I tried the steps and run the Dos prog and i got the same errror " the server stiill recognizes your last...." and i waited and still the error continues... :( i dunno what i have done wrong...or maybe on the last part... help :(

*i did select and replace the texts. on the reference provded on then last part...because i couldn't identify the changes. .. .

fb/gmail: japanesebharbhiie@gmail.com
https://www.facebook.com/japanesebharbhiie

heero
Super Moderators
Super Moderators
Posts: 161
Joined: 04 Apr 2008, 11:12

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#45 Post by heero »

keikoato123 wrote:Hi,


I tried the steps and run the Dos prog and i got the same errror " the server stiill recognizes your last...." and i waited and still the error continues... :( i dunno what i have done wrong...or maybe on the last part... help :(

*i did select and replace the texts. on the reference provded on then last part...because i couldn't identify the changes. .. .

fb/gmail: japanesebharbhiie@gmail.com
https://www.facebook.com/japanesebharbhiie
on the last part iRO.pm you replace all the contents with what I posted in the link.

jcjajcja
Noob
Noob
Posts: 3
Joined: 31 Jan 2013, 00:19
Noob?: Yes

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#46 Post by jcjajcja »

One thing though.. are you sure with the charBlockSize? Or there should be more tweaks to be done? I noticed when my character is 4th and above (not counting the blank slots), openkore has the tendency not to detect it when it relogs.

For example in my experience, i have the following chars:

Slot 0: someCharName1
Slot 1: someCharName2
Slot 2: blank
Slot 3: someCharName3
Slot 4: someCharname4
Slot 5: characterToBeBotted

i bot the character on slot 5. however, due to network lag, my bots usually disconnect and reconnect. To my surprise, openkore sometimes see only the first 3 characters. therefore, wasting the time the bot should be grinding.

openkore displays only

Please select a character or action blah blah..

0 Slot 0: someCharName1
1 Slot 1: someCharName2
2 Slot 2: blank
3 add a new character (or something)
4 delete a new character (or something)


any comments?

banchaks24
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 31 Jan 2013, 05:32
Noob?: Yes

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#47 Post by banchaks24 »

HELP! when i start, it tells that it is unable to load the file recvpackets.txt
what went wrong? help please.
im pro new loki

User avatar
waferbaron
NOT A FUCKING NOOB!
NOT A FUCKING NOOB!
Posts: 9
Joined: 30 Jun 2012, 16:32
Noob?: No
Location: Minas Tirith

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#48 Post by waferbaron »

banchaks24 wrote:HELP! when i start, it tells that it is unable to load the file recvpackets.txt
what went wrong? help please.
im pro new loki
don't edit your servers.txt using Notepad. use Wordpad instead. when editing your charBlockSize, make sure that there are NO whitespaces after 144. had the same problem yesterday.
banging my head against the wall.

User avatar
waferbaron
NOT A FUCKING NOOB!
NOT A FUCKING NOOB!
Posts: 9
Joined: 30 Jun 2012, 16:32
Noob?: No
Location: Minas Tirith

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#49 Post by waferbaron »

jcjajcja wrote:One thing though.. are you sure with the charBlockSize? Or there should be more tweaks to be done? I noticed when my character is 4th and above (not counting the blank slots), openkore has the tendency not to detect it when it relogs.

For example in my experience, i have the following chars:

Slot 0: someCharName1
Slot 1: someCharName2
Slot 2: blank
Slot 3: someCharName3
Slot 4: someCharname4
Slot 5: characterToBeBotted

i bot the character on slot 5. however, due to network lag, my bots usually disconnect and reconnect. To my surprise, openkore sometimes see only the first 3 characters. therefore, wasting the time the bot should be grinding.

openkore displays only

Please select a character or action blah blah..

0 Slot 0: someCharName1
1 Slot 1: someCharName2
2 Slot 2: blank
3 add a new character (or something)
4 delete a new character (or something)


any comments?
did you follow the instructions? did you d/l the latest svn? i just did a test on slot 0-8. everything seems working just fine.
banging my head against the wall.

leenakt
Noob
Noob
Posts: 3
Joined: 31 Jan 2013, 11:54
Noob?: Yes

Re: Temporary fix for openkore pRO problems (Jan 30, 2013)

#50 Post by leenakt »

tried that but still having issue with packet tokenizer unknown switch 09a0>valk server

Post Reply