" Xilero bot error code 10061"

All resolved question will be found here. It is recommended that you browse / search through this section first and see if your question has been answered before

Moderators: Moderators, Documentation Writers

Locked
Message
Author
kumar_skot
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 12 Feb 2010, 06:52
Noob?: No

" Xilero bot error code 10061"

#1 Post by kumar_skot »

Hi Guys ,

I need some help with the server ip .. I did try to bot but i get this error

couldn't connect : unknown error code 10061

I did try with this Ip too ..

## http://www.xilero.net/
[XileRO PK_MN Private Server]
ip 67.222.128.13
port 6901
master_version 1
version 20
serverType 4
private 1
serverEncoding Western
charBlockSize 108

Still i get the same error ..

Hope some one help me out with my Problem .

Thanks
:)

Mushroom
Perl Monk
Perl Monk
Posts: 427
Joined: 04 Apr 2008, 14:04
Noob?: No
Location: Brazil

Re: " Xilero bot error code 10061"

#2 Post by Mushroom »

The IP is wrong. I suggest you to read the connectivity guide again, as there might be other wrong information there.
http://openkore.com/index.php/Connectivity_Guide
Quit.

kumar_skot
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 12 Feb 2010, 06:52
Noob?: No

Re: " Xilero bot error code 10061"

#3 Post by kumar_skot »

I did try with the link u gave and ran he Wpe .. but when i login to the game I get disconnected all the time :(

Mushroom
Perl Monk
Perl Monk
Posts: 427
Joined: 04 Apr 2008, 14:04
Noob?: No
Location: Brazil

Re: " Xilero bot error code 10061"

#4 Post by Mushroom »

Maybe your server has encrypted anti-bot. But try using wireshark.
Quit.

Locked