OpenKore working on encrypted traffic

Private server support - Only post connectivity issues in the subforum!

Moderator: Moderators

Locked
Message
Author
kingzai
Noob
Noob
Posts: 7
Joined: 14 Mar 2014, 21:52
Noob?: Yes

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#111 Post by kingzai »

totally no way? even in the coming days?

User avatar
4epT
Developers
Developers
Posts: 593
Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Noob?: No
Location: Moskow (Russia)
Contact:

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#112 Post by 4epT »

yes
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image

chrislong93
Human
Human
Posts: 46
Joined: 27 Mar 2014, 16:20
Noob?: No

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#113 Post by chrislong93 »

Sir 4epT

How about truero.com or any renewal RO that you have been able to bot ? Receving packets from these renewal ones seems really hard
Sorry cannot attached exe file cos its more than 5mb

http://truero.com/?module=account&action=create << Register

Liposo
Plain Yogurt
Plain Yogurt
Posts: 59
Joined: 20 May 2013, 02:00
Noob?: No

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#114 Post by Liposo »

Can you make it work for this sv?

Website: http://goo.gl/hqF9vz
Register: http://goo.gl/YJMf7J
Mini Client: http://goo.gl/FOstCG
Full Client (include RO folder): http://goo.gl/sP4Cyt

for Registration Page there are
- ID
- Password
- Confirm Password
- email
- birthdate
- mobile no.
- SLS PIN
- Confirm SLS PIN
- Gender
- Captcha

If you have problem downloading client or registering, please tell me I'll help you.

Thank you :)

User avatar
4epT
Developers
Developers
Posts: 593
Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Noob?: No
Location: Moskow (Russia)
Contact:

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#115 Post by 4epT »

Liposo, FireRO not work
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image

jow17
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 07 Apr 2014, 00:36
Noob?: Yes

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#116 Post by jow17 »


Vurni
Noob
Noob
Posts: 3
Joined: 18 Jul 2008, 10:44
Noob?: No

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#117 Post by Vurni »


doomhades666
Noob
Noob
Posts: 4
Joined: 26 Dec 2013, 08:49
Noob?: No

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#118 Post by doomhades666 »

Is it possible to bot here?

http://balikragna.vylowgaming.net/balik ... ion=create

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="euc-kr" ?>
<clientinfo>
<servicetype>korea</servicetype>
<servertype>sakray</servertype>
   <connection>
      <display>Balik Ragnarok Online</display>
      <balloon>Balik Ragnarok Online</balloon>
      <desc>description</desc>
      <address>23.228.70.168</address>
      <port>6900</port>
      <version>28</version>
      <langtype>18</langtype>
	     <aid>
            <admin>2000000</admin>
			<admin>2000001</admin>
			<admin>2000002</admin>
			<admin>2000003</admin>
			<admin>2000004</admin>
        </aid>
   </connection>
</clientinfo>

alvin_astig18
Noob
Noob
Posts: 5
Joined: 15 Apr 2014, 06:36
Noob?: Yes

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#119 Post by alvin_astig18 »

sir does xkore1 work here = http://www.avid-ro.com

User avatar
4epT
Developers
Developers
Posts: 593
Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Noob?: No
Location: Moskow (Russia)
Contact:

Re: OpenKore working on encrypted traffic

#120 Post by 4epT »

alvin_astig18, I can not download patcher. Link does not work.

doomhades666, I can not create a character. RO Game Client crashed!
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image

Locked