OriginsRO BOT (Free Download)

Private server support - Only post connectivity issues in the subforum!

Moderator: Moderators

Post Reply
Message
Author

User avatar
fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#2 Post by fadreus »

You can just use github if this is legit rather than filesharing from various host.

Unless with different motive.

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

Xanta
Human
Human
Posts: 26
Joined: 06 Apr 2008, 10:59

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#3 Post by Xanta »

Origins RO has decent bot protection, this will just get you banned instantly. There are a bunch of changes you have to make and this is nothing but connection info.

The clientsight is set to 20, that alone will get you banned.

OriginsRO
Noob
Noob
Posts: 3
Joined: 22 Jan 2020, 02:34
Noob?: No

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#4 Post by OriginsRO »

Xanta wrote:Origins RO has decent bot protection, this will just get you banned instantly. There are a bunch of changes you have to make and this is nothing but connection info.

The clientsight is set to 20, that alone will get you banned.
Hello scammer from Australia, @everyone beware of this stupid scammer

Discord accounts: Beau#3640, CricketHunter#7559, BuffNecros#8260
Name: Beaudean Mead
PayPal e-mail: baals@live.com / gorgongold@outlook.com
https://www.facebook.com/beaudean.mead
https://www.epicnpc.com/threads/selling ... t.1492710/

:lol: :lol: :lol:

Xanta
Human
Human
Posts: 26
Joined: 06 Apr 2008, 10:59

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#5 Post by Xanta »

If I'm stupid you've got to be on another level entirely to not change clientsight and think connection info is all you need to bot on a 2k+ population server that has very, very few bots.

I sold origins RO bot/zeny/gold on other games for years now with a grand total of 1 complaint(someone bought an account and later got banned) - Since trying to sell stuff through Ronnie's discord I got 3 complaints in 2 weeks, Ronnie also told me I have to hand over the bot and let him sell it and keep half of the money with no reasoning at all as to why I couldn't just sell it myself.

Big coincidence there I think.

User avatar
fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#6 Post by fadreus »

You have been warned not to buy or sell openkore. When using this forum, you have to follow the rules here. Otherwise, make your own forum.

If you 2 wanna argue, get a room, ladies.
This is not a place to promote selling your stuff.

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

aapikz
Human
Human
Posts: 45
Joined: 18 Sep 2008, 11:31
Noob?: Yes

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#7 Post by aapikz »

i tried to run your bot in xkore3 it just say "listening to port: 6901"
i log my novice account to test.. but openkore cant detect the running origins ro client.
any idea whats wrong?

jelo0629
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 04 May 2010, 22:17
Noob?: Yes

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#8 Post by jelo0629 »

i manage to get it working. but still i get banned after a few mins... and oh the gm said "say hi to ronnie for me." hahaha

jelo0629
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 04 May 2010, 22:17
Noob?: Yes

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#9 Post by jelo0629 »

i manage to make it work but i got banned a few minutes later. :lol: :lol: :lol:

jokinvipo
Human
Human
Posts: 23
Joined: 20 Mar 2011, 08:15
Noob?: Yes

Re: OriginsRO BOT (Free Download)

#10 Post by jokinvipo »

Hello guys,

Im trying to revive this topic.

@OriginsRO amazing job, thank you very much for sharing.

I tried your work but is outdated i think, can you give me a hand to update ?

As i can see we need to use xKore 3 right ? In case we need to modify something ?

I tried to connect but Openkore stays stuck at " Waiting Ragnarok Online Client connecting (localhost:6901).

https://prnt.sc/v34lqf

Can someone help me?

Thank you ;)

Post Reply