Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 14 Oct 2019, 11:45

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: XKore 1, can't attack in pause/manual botting
PostPosted: 21 Dec 2012, 08:48 
Offline
Noob
Noob

Joined: 21 Dec 2012, 08:37
Posts: 4
Hello guys, I'm very pleased how good this bot work, but I've encountered a single problem.
I configured XKore 1, to look after my bot on a second monitor, if any problem occur (misconfiguration, hang, or bot reporting)

So let's say, there are some players who already suspect me and I want to play normal for 15 minutes without to have restarting the client.
I can move, walk through portal, chat and everything else, but if I click a monster to attack - nothing happens.
Any rudiments how to solve this problem?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: XKore 1, can't attack in pause/manual botting
PostPosted: 21 Dec 2012, 16:25 
Offline
Noob
Noob

Joined: 21 Dec 2012, 08:37
Posts: 4
Update: This bug only appears sometimes, when switching from Automatic to Pause botting.
A quick solution, which is not satisfying is: Change from Pause to Manual and back again. After this I'm able to attack mobs. In urgent situations not the best plan to react.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group