Openkore.com

OpenKore Forums
It is currently 24 Aug 2019, 20:17

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Slave Bot does not use item to buff [Solved]
PostPosted: 30 Mar 2017, 12:39 
Offline
Human
Human

Joined: 28 Mar 2017, 03:08
Posts: 39
Hello once again friends!
I got a really urgent problem with my bot; I use this character and it's configuration as damage dealer assisting my main in killing; it goes on assist. And I got a problem as I said, bot does not use Concentration Potion to buff itself. My script to use Concentration Potions looks like this:

useSelf_item Concentration Potion {
whenStatusInactive Concentration Potion
inLockOnly 1
notWhileSitting 1
}

When bot is not in slave mode, AttackAuto is set to 2, script works. So this is really weird, pls help.



Thx for any advice!!!


EDIT: SOLVED!!!!! :

inLockOnly 1 <-------- should be 0 if you don't have map where you bot as a locked map


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group