Doram(Summoner) wont use any skill

International

Moderator: Moderators

Post Reply
Message
Author
dolphvergara
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 10 Aug 2017, 23:31
Noob?: Yes

Doram(Summoner) wont use any skill

#1 Post by dolphvergara »

Hi. Good day everyone. I'm new at this forum so I don't know if this is the right section or what, so please excuse me.

I created a Doram a while ago and i tried to use this code in my config.txt but it seems he's not using any of the skill at all. I also tried searching for the skill names but i can't find it in iRO's skilldescriptions.txt, and skillssp.txt. can you guys help me walk though this problem? thank you in advance.

attackSkillSlot Picky Peck {
lvl 1
dist 1.5
sp > 40
monstersCount >1
}

useSelf_skill Fresh Shrimp {
lvl 5
hp <80
}

useSelf_skill Arclouze Dash {
lvl 5
sp >40
timeout 100
}

handspoof
Plain Yogurt
Plain Yogurt
Posts: 59
Joined: 23 Dec 2012, 23:11
Noob?: Yes

Re: Doram(Summoner) wont use any skill

#2 Post by handspoof »

Have you checked skill lists via console? As I remember, skill lists on Doram are a bit messy unless developers updating already (It's Pickypeck on console not Picky Peck). Otherwise, use skill ID instead and check your AttackAuto configs in case disabled...

Sugui
Noob
Noob
Posts: 10
Joined: 10 Dec 2016, 00:13
Noob?: No

Re: Doram(Summoner) wont use any skill

#3 Post by Sugui »

If someone have doram skill list, please post it here ))

User avatar
fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

Re: Doram(Summoner) wont use any skill

#4 Post by fadreus »

Do what handspoof said..
handspoof wrote:Have you checked skill lists via console?
handspoof wrote: Otherwise, use skill ID instead and check your AttackAuto configs in case disabled...

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

Post Reply