How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

International

Moderator: Moderators

Post Reply
Message
Author
RoFever
Noob
Noob
Posts: 8
Joined: 09 Feb 2017, 22:01
Noob?: Yes

How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#1 Post by RoFever »

Dear All,

Need help regarding on how to set our bot to prevent him on stepping the "Death Pit" (which situated at each corner of the map) in Ayothaya Dungeon Level 1 (ayo_dun01) so that my bot can safely arrive in Dungeon Level 2 (ayo_dun02)??

Please help. My bot keeps on dying every-time before it reach to Ayothaya Dungeon lvl 2. :cry:

Image
Last edited by RoFever on 10 Feb 2017, 23:07, edited 3 times in total.

SkylorD
Moderators
Moderators
Posts: 1163
Joined: 16 Dec 2011, 02:53
Noob?: Yes
Location: Brazil

Re: How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#2 Post by SkylorD »

Learn rules

RoFever
Noob
Noob
Posts: 8
Joined: 09 Feb 2017, 22:01
Noob?: Yes

Re: How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#3 Post by RoFever »

Dear SkylorD,

Sorry for the inconvenience, but i cant seems to understand on how to set for it. Is the any example sir?
I cant avoid the ayothaya_dun01 cause its the only map to go to reach ayothaya_dun02 :cry:

c4c1n6kr3m1
The Way Of Human
The Way Of Human
Posts: 151
Joined: 24 Mar 2012, 04:13
Noob?: Yes

Re: How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#4 Post by c4c1n6kr3m1 »

well , i believe Routeweights.txt is not for you
as far as i know , Routeweights mean to "avoid map" , by add number, so your "route" become "far" , than bot will choose another map with lower map route step

in your case , you want to avoid some trap cell ? isn't it ?
may be edit the field cell ( make it unwalkable ) is more suitable for you
or reduce your route_step as low as you can may be help,( but , if too low , will make your bot easy recognized by people's eye )
or macro , ( do move .... here , do move .... there)

RoFever
Noob
Noob
Posts: 8
Joined: 09 Feb 2017, 22:01
Noob?: Yes

Re: How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#5 Post by RoFever »

c4c1n6kr3m1 wrote:well , i believe Routeweights.txt is not for you
as far as i know , Routeweights mean to "avoid map" , by add number, so your "route" become "far" , than bot will choose another map with lower map route step

in your case , you want to avoid some trap cell ? isn't it ?
may be edit the field cell ( make it unwalkable ) is more suitable for you
or reduce your route_step as low as you can may be help,( but , if too low , will make your bot easy recognized by people's eye )
or macro , ( do move .... here , do move .... there)
is there any example of the macro that u've suggested sir?

Mortimal
Developers
Developers
Posts: 389
Joined: 01 Nov 2008, 15:31
Noob?: No

Re: How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#6 Post by Mortimal »

example?

Code: Select all

macro movenow{
do move 1 1
do move 10 10
}
Example/\
Please use pin function for uploading your file contents!

RoFever
Noob
Noob
Posts: 8
Joined: 09 Feb 2017, 22:01
Noob?: Yes

Re: How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#7 Post by RoFever »

GOT IT guys..thanks for helping :D

xxchuck
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 11 Jul 2017, 20:40
Noob?: Yes

Re: How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#8 Post by xxchuck »

can i see the sample macro for this im new in openkore thanks

fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

Re: How to avoid "Death Pit" in Ayothaya Dungeon Lvl 1

#9 Post by fadreus »


iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

Post Reply