Downtime

Announcements/News

Moderator: Moderators

Message
Author
sli
Perl Monk
Perl Monk
Posts: 811
Joined: 04 Apr 2008, 17:26
Noob?: No

Re: Downtime

#11 Post by sli »

You'd think. But it won't.
cs : ee : realist

chermex123
Noob
Noob
Posts: 5
Joined: 19 May 2008, 14:44
Noob?: Yes

Re: Downtime

#12 Post by chermex123 »

My openkore is working but my visualkore still can't connect to the internet. Is Visualkore will be fix soon ?

Thanks ;)

espada08
Noob
Noob
Posts: 6
Joined: 11 Jun 2008, 10:26
Noob?: No

Re: Downtime

#13 Post by espada08 »

I didn't just buy VK, I've been using it for a while and updating it for the new patches and packets that come out for Openkore, just by making some minor modifications.

The only reason why I've still used this for this long is because of it' interface when it runs. That I can click on the map and move to that destination. I have yet to find Dkore or any modified versions of OpenKore to do it. I hope im being a noob about that though XD.

I'll look in to openkore

espada08
Noob
Noob
Posts: 6
Joined: 11 Jun 2008, 10:26
Noob?: No

Re: Downtime

#14 Post by espada08 »

It has, it worked up until the server went down, the only problem that I was still trouble shooting was that it wouldn't list the your exp, items and guild at start up but then would display it once you'd teleport or change maps.

I want my baby back ;-;

sli
Perl Monk
Perl Monk
Posts: 811
Joined: 04 Apr 2008, 17:26
Noob?: No

Re: Downtime

#15 Post by sli »

chermex123 wrote:My openkore is working but my visualkore still can't connect to the internet. Is Visualkore will be fix soon ?

Thanks ;)

No. It will never be fixed.
cs : ee : realist

Krai
Been there done that!
Been there done that!
Posts: 106
Joined: 04 Apr 2008, 16:23
Noob?: Yes
Location: The Bay

Re: Downtime

#16 Post by Krai »

VK got pwnd and burned like a V.D.
Don't Get Owned! Do Your Research First.
The Manual | Packet Extractor | Use Macros | Server Info Guide | Old Forum
You got banned? Krai me a fuckin river..

Pro Valkyrie Botter
Noob
Noob
Posts: 4
Joined: 05 Nov 2008, 00:00
Noob?: No

Re: Downtime

#17 Post by Pro Valkyrie Botter »

Is Poseidon affected by this downtime? pRO has updated its GameGuard this last patch. Poseidon doesnt work anymore.

Or is this because of my OS? Recently i upgraded to windows vista. Does Poseidon work in vista?

chermex123
Noob
Noob
Posts: 5
Joined: 19 May 2008, 14:44
Noob?: Yes

Re: Downtime

#18 Post by chermex123 »

I don't think kore work well in vista i have 2 pc and i need to down grade em to xp just for kore worked :)

Darki
Been there done that!
Been there done that!
Posts: 143
Joined: 25 Oct 2008, 08:14
Noob?: No
Location: Spain, Madrid
Contact:

Re: Downtime

#19 Post by Darki »

I work Kore in Vista without major problems, I bot in iRO: Valkyrie and never had any issue with Kore.

About the downtime and it's effects, what's with the manuals? There's an overflood of n00bs (me included) and now we can't even yell "READ DA MANULE N00B!1". :( I hope there's a solution soon because I can't even get some perl links there was in the plugin section, and some macro syntax issues I like to check sometimes...
ImageImageImage
ImageImageImage
ImageImageImage

sangohan
Noob
Noob
Posts: 12
Joined: 06 Feb 2009, 07:54
Noob?: Yes

Re: Downtime

#20 Post by sangohan »

for the missing manuals, i just use the google's cached version. e.g., http://72.14.235.132/search?q=cache:KbE ... clnk&gl=au

simply search for the exact keyword plus "openkore manual", and then click on the cached link instead of the actual link.

its usable, missing all styling though.

Post Reply