XKore 1 with 18.10.2011 iRO update

Forum closed. All further discussion to be discussed at https://github.com/OpenKore/

Moderators: Moderators, Developers

Message
Author
Najuri
Human
Human
Posts: 24
Joined: 04 Jul 2012, 18:57
Noob?: No

Re: XKore 1 with 18.10.2011 iRO update

#41 Post by Najuri »

I dont believe XCore 2 is working on iRO classic

FunnyAngel
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 03 Mar 2011, 00:10
Noob?: No

xKore 1 on ClassicRO.

#42 Post by FunnyAngel »

Hello.
I searched but i didnt found any topic talking about it.
Is there a way to use xKore1(visual mode) in iRO Classic?
Thanks!

Najuri
Human
Human
Posts: 24
Joined: 04 Jul 2012, 18:57
Noob?: No

Re: xKore 1 on ClassicRO.

#43 Post by Najuri »

FunnyAngel wrote:Hello.
I searched but i didnt found any topic talking about it.
Is there a way to use xKore1(visual mode) in iRO Classic?
Thanks!
I dont believe so,not enough interest and most of us wanting to use it are not a high enough level programer

nokdai
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 13 Nov 2012, 06:18
Noob?: Yes

How to make Xkore 1 work?

#44 Post by nokdai »

I am a newbie, spending 2-3 hrs looking at forums and trying to make it but it still don't work.
I did changed the config and put 1 at Xkore.
XKore 1
XKore_silent 1
XKore_bypassBotDetection 0
XKore_exeName Ragexe.exe

In wiki, it says that "Kore hooks onto client's connection with the server using NetRedirect.dll." But nothing happen at all.
I start wxstart, and it told me that I can log in now. I log in normally but there's nothing change in the console.
So how do I get this work? How to get it hook onto client's connection? I am very sure that I got NetRedirect.dll.
My openkore_ready is downloaded just recently so I think it can't be lack of something or not updated.
Or is it not suppose to work in the offical iro server? Or is it because it's my fault that I missed something?

Please help! After spending 2-3hrs trying to get it work, I know that I need someone to help me with it, thank you.

By the way I forgot to say that I tried Xkore 2 too but it doesn't work. It log in fine with the wxstart but it got disconnect after I log in normally with client. I tried all over again and log in with adminpassword from the config but it doesn't work too (incorrect password).

boyarsky
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 18 Apr 2013, 14:19
Noob?: Yes
Location: Panama
Contact:

XKore 1 with 18 10 2011 iRO update

#45 Post by boyarsky »

Hi my friends i have a problem with export english language

this message comes

Cannot modify header information - headers already sent by output started at localization php on line 367

kLabMouse
Administrator
Administrator
Posts: 1301
Joined: 24 Apr 2008, 12:02

Re: XKore 1 with 18 10 2011 iRO update

#46 Post by kLabMouse »

boyarsky wrote:Hi my friends i have a problem with export english language

this message comes

Cannot modify header information - headers already sent by output started at localization php on line 367
Looks like you have "WARNING"'s enabled. OR, script has a bug inside.

Locked