Disconnect when crafting a runestone

Forum closed. All further discussion to be discussed at https://github.com/OpenKore/

Moderators: Moderators, Developers

Locked
Message
Author
legokidd
Noob
Noob
Posts: 12
Joined: 07 Aug 2013, 10:23
Noob?: No

Disconnect when crafting a runestone

#1 Post by legokidd »

NPC Exists: Kafra Employee#pRO_prem (146, 98) (ID 50062) - (0)
NPC Exists: Kafra Employee (146, 89) (ID 50704) - (1)
NPC Exists: Warmhearted woman#job_m (141, 97) (ID 51588) - (2)
reload macro
Loading test\macros.txt...
[macro] hooking to AI_pre
All files were loaded
[macro] automacro LegoRhydoRune triggered.
========Forge List========
12726 Rhydo Runestone
=========================
You used Item: Quality Rough Runestone (37) x 1 - 174 left
Inventory Item Removed: Light Granule (36) x 1
Inventory Item Removed: Elder Branch (39) x 1
Inventory Item Removed: Red Gemstone (38) x 1
Item added to inventory: Rhydo Runestone (40) x 2 - Usable
You successfully made a potion (ID 12726)!
You successfully created a potion!
reload macro
Loading test\macros.txt...
[macro] hooking to AI_pre
All files were loaded
[macro] automacro LegoRhydoRune triggered.
Disconnected from Map Server, connecting to Account Server in 30 seconds...
You must be connected to the server to use this command (send)

do you know any problem?

rocknroll
Been there done that!
Been there done that!
Posts: 118
Joined: 19 Sep 2011, 07:30
Noob?: Yes

Re: im getting disconnected after crafting a rune stone

#2 Post by rocknroll »

check openkore send packet with debugPacket_sent2
equate with send packet on client (packet editor, wpe, rpe, etc)
Sorry, my english is very bad !

EternalHarvest
Developers
Developers
Posts: 1800
Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Noob?: Yes

Re: Disconnect when crafting a runestone

#3 Post by EternalHarvest »

What do you have in this macro?

legokidd
Noob
Noob
Posts: 12
Joined: 07 Aug 2013, 10:23
Noob?: No

Re: Disconnect when crafting a runestone

#4 Post by legokidd »

i fix it already. i have many 00 00 00 00 00 thats why it keeps on disconnecting. my problem now is how to trigger a kafra marcro tnx.

Locked