inventory_item_removed packet error in twRO

This place is for Closed bug reports only. NOT for asking help!

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Message
Author
kokal
Noob
Noob
Posts: 13
Joined: 18 Feb 2013, 17:28
Noob?: Yes

inventory_item_removed packet error in twRO

#1 Post by kokal »

Hello,

I found the problem with inventory_item_removed (07FA) in twRO.

The problem is caused by the following change:
http://openkore.svn.sourceforge.net/vie ... 22&r2=8429

twRO is using "v3", not "V v2".

Can somebody help to double check?

Thanks.

Kaspy
OpenKore Monk
OpenKore Monk
Posts: 401
Joined: 08 Jun 2012, 15:42
Noob?: No
Location: Brazil

Re: inventory_item_removed packet error in twRO

#2 Post by Kaspy »

Please do the following test:
Within the file \src\Network\Receive\twRO.pm, add
'07FA' => ['inventory_item_removed', 'v3', [qw(reason index amount)]], #//0x07fa,8
within the hash %packets


Post here talking if it worked or not.
Image

kokal
Noob
Noob
Posts: 13
Joined: 18 Feb 2013, 17:28
Noob?: Yes

Re: inventory_item_removed packet error in twRO

#3 Post by kokal »

Hello KeplerBR,

It works, after add the following into \src\Network\Receive\twRO.pm

Code: Select all

'07FA' => ['inventory_item_removed', 'v3', [qw(reason index amount)]], #//0x07fa,8
Thanks.

Kaspy
OpenKore Monk
OpenKore Monk
Posts: 401
Joined: 08 Jun 2012, 15:42
Noob?: No
Location: Brazil

Re: inventory_item_removed packet error in twRO

#4 Post by Kaspy »

Fixed: http://openkore.svn.sourceforge.net/vie ... ision=8438

Thanks for the help, continue cooperating with the project, please.
Image

kokal
Noob
Noob
Posts: 13
Joined: 18 Feb 2013, 17:28
Noob?: Yes

Re: inventory_item_removed packet error in twRO

#5 Post by kokal »

KeplerBR wrote:Fixed: http://openkore.svn.sourceforge.net/vie ... ision=8438

Thanks for the help, continue cooperating with the project, please.
Sure, it is my pleasure. :D

Post Reply