Running Multiple Bots using HideMyIP?

Private server support - Only post connectivity issues in the subforum!

Moderator: Moderators

Post Reply
Message
Author
slashGG
Plain Yogurt
Plain Yogurt
Posts: 91
Joined: 20 Jan 2015, 05:43
Noob?: Yes
Location: Metro Manila - Manila, Philippines

Running Multiple Bots using HideMyIP?

#1 Post by slashGG »

Can be use Hide My Ip Software to run multiple bots using Openkore?

SkylorD
Moderators
Moderators
Posts: 1163
Joined: 16 Dec 2011, 02:53
Noob?: Yes
Location: Brazil

Re: Running Multiple Bots using HideMyIP?

#2 Post by SkylorD »

http://forums.openkore.com/viewtopic.php?f=6&t=13


really ? only one account by ip ? :O
Learn rules

slashGG
Plain Yogurt
Plain Yogurt
Posts: 91
Joined: 20 Jan 2015, 05:43
Noob?: Yes
Location: Metro Manila - Manila, Philippines

Re: Running Multiple Bots using HideMyIP?

#3 Post by slashGG »

:D Thanks for this topic

I'm enlightened :oops:

SkylorD
Moderators
Moderators
Posts: 1163
Joined: 16 Dec 2011, 02:53
Noob?: Yes
Location: Brazil

Re: Running Multiple Bots using HideMyIP?

#4 Post by SkylorD »

seriously wtf happened here ? Try using VPN or something more :evil: :evil: :twisted: (devil).
Learn rules

-Saint Seiya-
The Way Of Human
The Way Of Human
Posts: 178
Joined: 11 Apr 2008, 07:03

Re: Running Multiple Bots using HideMyIP?

#5 Post by -Saint Seiya- »

SkylorD wrote:seriously wtf happened here ? Try using VPN or something more :evil: :evil: :twisted: (devil).
is there any free VPN which you used? I am currently using Proxifier but it does need me to update my proxy server everyday and check if the address is working or not. If you have any other program like Proxifier which i can target wxstart only to proxy please do let me know.

Post Reply