Usage: Packet Extractor v3

Wrote new code? Fixed a bug? Want to discuss technical stuff? Feel free to post it here.

Moderator: Moderators

Message
Author
bipolarbear

Re: Usage: Packet Extractor v3

#711 Post by bipolarbear »

Might need a little help extracting from this .exe

http://expirebox.com/download/80de3bf7b ... 12f6a.html

Tried all the usual tools

RO Tools 1.0.3
Packet Extractor v3
PEEK.

Nada.

Anyone mind helping me extract the packets from this? Or better yet, extract it, and tell me how you extracted it. So i wont be bothering and instead be helping others overcome this instead. Thanks in advance.

4epT
Developers
Developers
Posts: 592
Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Noob?: No
Location: Moskow (Russia)
Contact:

Re: Usage: Packet Extractor v3

#712 Post by 4epT »

bipolarbear, use PEEK it works fine.
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image

thuxixers
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 23 Oct 2014, 08:43
Noob?: Yes

Re: Usage: Packet Extractor v3

#713 Post by thuxixers »

can i have the revpacket on this exe

http://www.dllerrors-fix.com/dllerrors/ ... O.exe.html
thx

4epT
Developers
Developers
Posts: 592
Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Noob?: No
Location: Moskow (Russia)
Contact:

Re: Usage: Packet Extractor v3

#714 Post by 4epT »

thuxixers, use search
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image

Liposo
Plain Yogurt
Plain Yogurt
Posts: 59
Joined: 20 May 2013, 02:00
Noob?: No

Re: Usage: Packet Extractor v3

#715 Post by Liposo »

4epT wrote:rowellramirez, aeronhyuwell,
just download the Packet Extractor v3.zip and follow the instructions:
1) Copy target .exe file to the same folder where packet_extract.pl is placed.
2) Run packet_extract.bat to save extracted packets to text file.

packet_extract.bat - does everything automatically:
1. look for the ***.exe file
2. generates a file extractor.exe
3. runs the command "extractor.exe > recvpackets_***.exe_2014-06-14.txt"
4. deletes a file extractor.exe


or search for your server on my list


I followed your instruction but it failed like this.

Image

sniegoman
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 24 Dec 2014, 06:00
Noob?: No

Re: Usage: Packet Extractor v3

#716 Post by sniegoman »

Followed your instructions from 1st post but it failed: "Search for Packet Len Map failed!", and JCV is throwing "executable might be compressed/protected".

Could anyone help me with this exe please: http://speedy.sh/gq7yV/LeikaRO.exe
Thanks in advance.

alkhemet
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 26 Dec 2014, 10:14
Noob?: Yes

Re: Usage: Packet Extractor v3

#717 Post by alkhemet »

Sir, I'm newbie here i don't know where to post please give me the permission to post my question here..
I just want to know if there are any bots for Limitro? and if openkore have it?

jochelle08
Noob
Noob
Posts: 3
Joined: 25 Dec 2014, 18:27
Noob?: Yes

Re: Usage: Packet Extractor v3

#718 Post by jochelle08 »

sir please help i already trying for 3hours everything i found on the internet.

can you please extract this

http://www.mediafire.com/download/54ltx ... lerv.2.exe

Image

that is my error. thanks in advance sir

Kheldar
Noob
Noob
Posts: 12
Joined: 26 Jan 2010, 13:55
Noob?: Yes
Location: Turkey

Re: Usage: Packet Extractor v3

#719 Post by Kheldar »

Hello I followed your instructions but I receive this error. Could you please help me ? Also I'm not quite sure what the target.exe is. I assumed it was Ragexe.exe of the server.
The exe was named OnlyRo.Exe I tried renaming it, still the same.

Link of the exe : https://www.mediafire.com/?ercuqtx743u27uz

Image

4epT
Developers
Developers
Posts: 592
Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Noob?: No
Location: Moskow (Russia)
Contact:

Re: Usage: Packet Extractor v3

#720 Post by 4epT »

Kheldar,
OnlyRO.exe - it's launcher or patcher?
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image

Post Reply