equipAuto not working after weapon divest.

International

Moderator: Moderators

Post Reply
Message
Author
Goflow
Human
Human
Posts: 46
Joined: 14 Jan 2017, 13:16
Noob?: Yes

equipAuto not working after weapon divest.

#1 Post by Goflow »

i have a rune knight that uses crimson two hand sword, each time i get weapon divested by a mob i set my openkore to relog for 10 sec. to remove the divest status then equip the sword after. However my bot relogs but does not equips the weapon. here is my codes.
Relog command

Code: Select all

doCommand relog 10 {
	hp
	sp
	homunculus_hp
	homunculus_sp
	homunculus_dead
	onAction
	whenStatusActive EFST_NOEQUIPWEAPON
	whenStatusInactive
	whenFollowing
	spirit
	amuletType
	aggressives
	monsters
	notMonsters
	monstersCount
	stopWhenHit 0
	inLockOnly 0
	notWhileSitting 0
	notInTown 0
	timeout
	disabled 0
	inInventory
	inCart
	inMap
	manualAI 0
}
I have set EFST_AURABLADE as a trigger to use the equipauto string.

Code: Select all

equipAuto {
	topHead
	midHead
	lowHead
	leftHand
	rightHand +7 Crimson Twohand Sword [Ice] [2]
	leftAccessory
	rightAccessory
	robe
	armor
	shoes
	arrow
	monsters
	notMonsters
	monstersCount
	weight 0
	whileSitting
	hp
	sp
	homunculus_hp
	homunculus_sp
	homunculus_dead
	onAction sitAuto
	whenStatusActive
	whenStatusInactive EFST_AURABLADE
	whenFollowing
	spirit
	amuletType
	aggressives
	stopWhenHit 0
	inLockOnly 0
	notWhileSitting 0
	notInTown 0
	timeout 0
	disabled 0
	inInventory
	manualAI 0
}

User avatar
fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

Re: equipAuto not working after weapon divest.

#2 Post by fadreus »

Try this, without the entire block

Code: Select all

equipAuto {
rightHand +7 Crimson Twohand Sword [Ice] [2]
leftHand +7 Crimson Twohand Sword [Ice] [2]
}
As a backup, use with autoSwitch_default_rightHand & leftHand
Try with this also.

Code: Select all

autoSwitch_default_rightHand +7 Crimson Twohand Sword [Ice] [2]
autoSwitch_default_leftHand +7 Crimson Twohand Sword [Ice] [2]
If else fail, try use eventMacro with something like this;

Code: Select all

automacro ReEquip {
<Any condition>
call {
do eq &inventory (+7 Crimson Twohand Sword [Ice] [2])
}
timeout 10
}
Last edited by fadreus on 16 Dec 2017, 00:06, edited 1 time in total.

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

Goflow
Human
Human
Posts: 46
Joined: 14 Jan 2017, 13:16
Noob?: Yes

Re: equipAuto not working after weapon divest.

#3 Post by Goflow »

the first two strings works perfectly fine. thanks so much!

Post Reply