Does this work with NovaRO?

Private server support - Only post connectivity issues in the subforum!

Moderator: Moderators

Post Reply
Message
Author
dicedude15
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 07 Nov 2018, 05:33
Noob?: Yes

Does this work with NovaRO?

#1 Post by dicedude15 »

NovaRO seems to be the biggest private server right now, may i know if this works with NovaRO? and how? i just stumbled in this while looking for bots. thank you.

fadreus
The Kore Devil
The Kore Devil
Posts: 724
Joined: 17 Nov 2017, 23:32
Noob?: No
Location: Genting Highland, Malaysia
Contact:

Re: Does this work with NovaRO?

#2 Post by fadreus »

At top right side of this forum there is a search box.
You can find your answer with that about NovaRO.

iRO Supporter.
Read before you ask is the wisest thing human can do.
Unless you're a cat.
Image

dicedude15
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 07 Nov 2018, 05:33
Noob?: Yes

Re: Does this work with NovaRO?

#3 Post by dicedude15 »

thanks, and i guess there is no way.

Post Reply