Stuck after teleport

Forum closed. All further discussion to be discussed at https://github.com/OpenKore/

Moderators: Moderators, Developers

Message
Author
clayiebie
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 18 Jul 2011, 16:12
Noob?: Yes

Bot stops moving after teleporting

#11 Post by clayiebie »

route_escape_reachedNoPortal 1
route_escape_randomWalk 1
route_escape_shout
route_avoidWalls 1
route_randomWalk 1
route_randomWalk_inTown 0
route_randomWalk_maxRouteTime 75
route_maxWarpFee
route_maxNpcTries 5
route_teleport 0
route_teleport_minDistance 9999
route_teleport_maxTries 0
route_teleport_notInMaps
route_step 10
teleportAuto_hp 10
teleportAuto_sp 0
teleportAuto_idle 0
teleportAuto_portal 0
teleportAuto_search 0
teleportAuto_minAggressives 3
teleportAuto_minAggressivesInLock 3
teleportAuto_onlyWhenSafe 0
teleportAuto_maxDmg 0
teleportAuto_maxDmgInLock 0
teleportAuto_deadly 0
teleportAuto_useSkill 1
teleportAuto_useChatCommand
teleportAuto_allPlayers 0
teleportAuto_notPlayers
teleportAuto_atkCount 0
teleportAuto_atkMiss 10
teleportAuto_unstuck 0
teleportAuto_lostTarget 0
teleportAuto_dropTarget 0
teleportAuto_dropTargetKS 0
teleportAuto_attackedWhenSitting 0
teleportAuto_totalDmg 0
teleportAuto_totalDmgInLock 0
teleportAuto_equip_leftAccessory
teleportAuto_equip_rightAccessory
teleportAuto_lostHomunculus
teleportAuto_useItemForRespawn
the bot pretty much stops moving sometimes randomly even when a monster is attacking them and wouldn't move until i restart the bot program. anyone knows how to fix this?

EternalHarvest
Developers
Developers
Posts: 1800
Joined: 05 Dec 2008, 05:42
Noob?: Yes

Re: AI get stuck in twRO renewal (teleport)

#12 Post by EternalHarvest »

There's now a plugin with an outline for Task-based teleport logic. It's designed so it can be just dropped into trunk in the end, but it needs all the features/options from the current Misc::useTeleport first - only chat commands work so far.

kLabMouse
Administrator
Administrator
Posts: 1301
Joined: 24 Apr 2008, 12:02

Re: AI get stuck in twRO renewal (teleport)

#13 Post by kLabMouse »

EternalHarvest wrote:There's now a plugin with an outline for Task-based teleport logic. It's designed so it can be just dropped into trunk in the end, but it needs all the features/options from the current Misc::useTeleport first - only chat commands work so far.
Wow! Nice.
This could be a start of something more Big then just a Plugin.
Like some Extention that Extends AI.

jackyan
Developers
Developers
Posts: 29
Joined: 30 Oct 2011, 21:43
Noob?: No

Re: AI get stuck in twRO renewal (teleport)

#14 Post by jackyan »

Any news on this teleport thing? Would be great to be able to use teleport skill again...

DarkHunter
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 14 Dec 2011, 20:04
Noob?: Yes

teleport skill cause AI unable to use any skill

#15 Post by DarkHunter »

Server : iRO
openkore SVN r7888

behavior of bug :
conf teleportAuto_useSkill 1 (iRO do not support 2,3) with acolyte class
when bot AI spamming Teleport order 2-3 times due to lag/slow connection.
after bot itself teleport safely , its status of having teleport dialog is remained.

in console, this text is spamming continously

Code: Select all

msg_id : 1923 gave unknown results in: message_string
bot is able to move/attack.
but when ai_seq = skill_use ,bot will stand still trying to use skill and do not response to any aggressive monster
in this state AI do not trigger any sitAuto_idle nor teleport_autoIdle

it stand still until aggressive monster hit it and trigger any teleporting
after safely teleport , sometime this bug still remain (if AI spamming teleport order again)

temporary solution :
using console command : warp cancel , tele

How can AI detect that bot itself having teleport dialog stuck ? then using "warp cancel" automatically.

common123
Human
Human
Posts: 33
Joined: 05 Apr 2008, 06:42

Re: AI get stuck in twRO renewal (teleport)

#16 Post by common123 »

you can use automacro like console etc to check the msg_id string and do some command....


macro plugin is easy to learn and powerful...

Kyridan
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 29 Jan 2012, 06:22
Noob?: No

Re: AI get stuck in twRO renewal (teleport)

#17 Post by Kyridan »

hi guys, i have the same problem in glast heim sewer while farming on gargoyles. I noticed that the problem starts when bot enters in blind status!!!! Maybe this can be of help to solve the problem....

Oki Doki
Human
Human
Posts: 24
Joined: 02 Dec 2008, 09:01
Noob?: No

Re: AI get stuck in twRO renewal (teleport)

#18 Post by Oki Doki »

I have the same problem on iRO Classic server, teleport no sp bug is fixed there so the bot is forced to use normal teleport and frequently stuck with the popup. :(

schick
Noob
Noob
Posts: 4
Joined: 14 Nov 2010, 12:14
Noob?: Yes

cast teleport after teleporting

#19 Post by schick »

my problem is after teleporting my bot cast another teleport and then it wont move or use skill. how can i fix this? thanks :D

schick
Noob
Noob
Posts: 4
Joined: 14 Nov 2010, 12:14
Noob?: Yes

Re: AI get stuck in twRO renewal (teleport)

#20 Post by schick »

somehow making ai_teleport_hp and ai_teleport_retry high makes the problem to occur rarely.

Locked