Configuring Mage/Wizard/High Wizard/Sage/Professor

Do you have a question or problem? Read this forum first! Someone has probably already asked the same thing in the past. Do not ASK questions here!

Moderators: Moderators, Documentation Writers

Message
Author
Fusion
Moderators
Moderators
Posts: 21
Joined: 07 Jul 2009, 20:56
Noob?: Yes
Location: France ! ^_^

Re: Configuring Mage/Wizard/High Wizard/Sage/Professor

#31 Post by Fusion »

Code: Select all

attackskillSlot Storm Gust {
	lvl 10
	dist 10
	inLockOnly 1
	notInTown 1
	monsters Kasa, Salamander, Sword Guardian,
	timeout 5
}
he cast but do not wait 5 seconds for relaunch, 1 solution ?
Image

Mon forum d'aide en Français pour les Français qui n'aiment pas l'Anglais ! :D

zarkon
Noob
Noob
Posts: 15
Joined: 27 Oct 2009, 01:09
Noob?: Yes

Re: Configuring Mage/Wizard/High Wizard/Sage/Professor

#32 Post by zarkon »

does anyone have a working Safety Wall config? I don't the skill yet so can't test it my self, it would be handy if the bot can use it

Thanks
My Flickr | Blog
Status: Idle!

Melodya
Noob
Noob
Posts: 11
Joined: 02 Mar 2009, 13:35
Noob?: Yes

Re: Configuring Mage/Wizard/High Wizard/Sage/Professor

#33 Post by Melodya »

Guys, i have read and try many possible combination of doing combo skill. But I still have problems and hope you guys can help me =)
I want my bot to do Storm Gust and when the enemy froze, it does Jupitel Thunder. But the combo never occur on screen. Here is my config:

attackAuto 2
attackAuto_party 1
attackAuto_onlyWhenSafe 0
attackAuto_followTarget 1
attackAuto_inLockOnly 1
attackDistance 1
attackDistanceAuto 0
attackMaxDistance 9
attackMaxRouteDistance
attackMaxRouteTime 4
attackMinPlayerDistance 2
attackMinPortalDistance 4
attackUseWeapon 0
attackNoGiveup 0
attackCanSnipe 1
attackCheckLOS 0
attackLooters 0
attackChangeTarget 1
aggressiveAntiKS 0

attackSkillSlot Storm Gust {
lvl 10
dist 7
maxCastTime 0.1
minCastTime 0
hp
sp > 10
homunculus_hp
homunculus_sp
homunculus_dead
onAction
whenStatusActive
whenStatusInactive
whenFollowing
spirit
aggressives
previousDamage
stopWhenHit 0
inLockOnly 0
notInTown 0
timeout 0
disabled 0
monsters
notMonsters
maxAttempts 0
maxUses 0
target_whenStatusActive
target_whenStatusInactive
target_deltaHp
inInventory
isSelfSkill 0
}

attackSkillSlot Jupitel Thunder {
lvl 10
dist 6
maxCastTime 0.1
minCastTime 0.1
hp
sp > 10
homunculus_hp
homunculus_sp
homunculus_dead
onAction
whenStatusActive
whenStatusInactive
whenFollowing
spirit
aggressives
previousDamage
stopWhenHit 0
inLockOnly 0
notInTown 0
timeout 0
disabled 0
monsters
notMonsters
maxAttempts 0
maxUses 0
target_whenStatusActive Frozen
target_whenStatusInactive
target_deltaHp
inInventory
isSelfSkill 0
}

Do i have to configure distance? Thanks!

Jonx2
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 30 Dec 2009, 12:57
Noob?: Yes

Re: Configuring Mage/Wizard/High Wizard/Sage/Professor

#34 Post by Jonx2 »

This sucks it doesnt make my wiz cast spells. its been 6+ hrs of trying and still cant cast spells on mobs

rylro07
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 03 Jan 2010, 12:47
Noob?: Yes

Re: Configuring Mage/Wizard/High Wizard/Sage/Professor

#35 Post by rylro07 »

Question here:

1. What is SVN?

2. How botting can loot certain items?

Cloud
Plain Yogurt
Plain Yogurt
Posts: 87
Joined: 09 Apr 2008, 13:39

Re: Configuring Mage/Wizard/High Wizard/Sage/Professor

#36 Post by Cloud »

SVN = http://en.wikipedia.org/wiki/Subversion_%28software%29

You can loot certain items by configuring items_control.txt in your control folder

Dilbert
Noob
Noob
Posts: 2
Joined: 07 Jan 2010, 00:36
Noob?: Yes

Re: Configuring Mage/Wizard/High Wizard/Sage/Professor

#37 Post by Dilbert »

Howdie guys... I'm using a slave-master bot combo and I'm having a hard time making my slave cast spells on monster that's under or that has been casted with Lex Aeterna by my master.

Here's my config.
***
attackAuto 2
attackAuto_party 1
attackAuto_onlyWhenSafe 0
attackAuto_followTarget 1
attackAuto_inLockOnly 2
attackDistance 1.5
attackDistanceAuto 0
attackMaxDistance 2.5
attackMaxRouteDistance 100
attackMaxRouteTime 4
attackMinPlayerDistance 2
attackMinPortalDistance 4
attackUseWeapon 0
attackNoGiveup 0
attackCanSnipe 0
attackCheckLOS 0
attackLooters 0
attackChangeTarget 0
aggressiveAntiKS 0

attackSkillSlot Cold Bolt {
lvl 10
dist 10
sp > 10
stopWhenHit 0
inLockOnly 1
notInTown 1
monsters Minorous, Mummy (or Minorous,Mummy **No space**)
notMonsters
maxAttempts 0
maxUses 0
target_whenStatusActive Lex Aeterna
}

****

And the problem is,everytime my bot detects monsters specified, it will attempt to attack it even it hasn't met the conditions (E.g Lex Aeterna) and the result would be on an aggressive mob of,let's say 5, it takes time before it attacks the one that has Lex Aeterna ( if in any case it did not initially attack the one that has the said status).And more often than not, the party dies due to a long idle because slave looks for the right one to attack. I've read the manual and all possible things I might want to put in consideration, even macros, but can't seem to find any. Am I missing something?

What I'd like my slave to do is attack a monster specified, with skill specified, and with lex aeterna ONLY. A reply would be much appreciated, even just a link would just be fine.

Locked